Νέα συνεργασία για τον ΚΜΑ

Ο ΣΕΓΑΣ ξεκινά μία νέα συνεργασία με το Ταχυδρομικό ταμιευτήριο για την χορήγηση του Κλασικού Μαραθώνιου.

Η συνεργασία του ΣΕΓΑΣ με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

επεκτείνεται και στη φετινή διοργάνωση του κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Ο Αγώνας Παιδιών 700μ διεξάγεται με ιδιαίτερη επιτυχία και δίνει την ευκαιρία στα παιδιά που συμμετέχουν να βιώσουν την ευγενική άμιλλα, την αξία της συμμετοχής, της σωματικής άσκησης, αλλά και το ξεχωριστό συναίσθημα του τερματισμού μέσα στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Στον φετινό Αγώνα Παιδιών 700μ «Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο», αναμένεται να λάβουν μέρος μέχρι 500 παιδιά, ηλικίας 9–12 ετών.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής, δήλωσε τα εξής, σχετικά με τη συγκεκριμένη συνεργασία: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζουμε την υποστήριξη του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στη φετινή διοργάνωση του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έχει επίσης αποτελέσει την τελευταία διετία Επίσημος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ και της Εθνικής Ομάδας Στίβου, βοηθώντας τα μέγιστα τις προσπάθειες της Ομοσπονδίας μας για την ανάπτυξη του Ελληνικού Κλασικού Αθλητισμού και τη διατήρησή του σε υψηλό επίπεδο διεθνώς.

Η επέκταση της συνεργασίας μας με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, τη σημαντικότερη αθλητική διοργάνωση μαζικής συμμετοχής στη χώρα μας, προσδίδει μία νέα ώθηση στην πορεία του προς ένα οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο αντάξιο της ιστορικότητας και μοναδικότητάς του. Ελπίζουμε ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα εξακολουθήσει να είναι πολύτιμος αρωγός στις προσπάθειές μας τόσο στο άμεσο όσο και στο απώτερο μέλλον και είμαστε πεπεισμένοι ότι η συνεργασία μας θα αποβεί αμοιβαία εποικοδομητική και ωφέλιμη».

Keywords
Τυχαία Θέματα