Νεανική… πρόκληση ο Παναθηναϊκός

Ριζική ανανέωση και νέο «αίμα» είναι τα στοιχεία του φετινού Παναθηναϊκού, που αν και έκανε ομάδα στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, ελπίζει να μετατραπεί ως η… ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Πανταλέων, Ψάρρας, Ντονάς είναι οι παλιές «καραβάνες» για το «τριφύλλι» που μαζί με το Νίκο Μπουτσουρή έχουν αναλάβει να δείξουν το… δρόμο των επιτυχιών στους νεαρούς παίκτες που αποκτήθηκαν. Σοβαρό ρόλο θα επωμισθούν και η τριπλέτα των ξένων Στοίκοβιτς-Γιοζεφάσκι-Σαρατσένι, η απόδοση τω οποίων

θα καθορίσει κατά πολύ την πορεία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα.

Ακριτίδης: «Εμπιστοσύνη-υπευθυνότητα οι αρχές μας»

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟ, Χρόνης Ακριτίδης απέφυγε να καθορίσει στόχους, τονίζοντας: «Το ελληνικό βόλεϊ μπορεί να αποδείξει ότι οι αγώνες, μέσα από κανόνες και αρχές, παράγουν υγεία και επιτυχίες. Είναι λοιπόν ευκαιρία να καταλάβει ο κόσμος και η πολιτεία ότι αξίζει να επενδύσουν στο άθλημά μας, αλλά και οι παράγοντες να ανταποκριθούν στο μεγάλο βάρος της εμπιστοσύνης του κόσμου. Τελικά αυτό που έχει χαθεί από την κοινωνία μας είναι η εμπιστοσύνη και η υπευθυνότητα».

Για να συνεχίσει μιλώντας για τον... νέο Παναθηναϊκό: «Με αυτές τις αρχές δομήσαμε την ομάδα του Παναθηναϊκού, επενδύοντας σε νέους αθλητές, στηριζόμενοι από έμπειρους παίκτες, που αγαπούν την ομάδα και το άθλημα. Στηριζόμενοι στις σχέσεις εμπιστοσύνης, του κόσμου με την ομάδα και των παικτών με τη διοίκηση, μακριά από τη βία που δηλητηριάζει, ότι βρει μπροστά της. Το αποτέλεσμα θα είναι ο κριτής των προσπαθειών μας».

Στοίκοβιτς: «Ώθηση για εμάς η ιστορία του Συλλόγου»

Το νέο απόκτημα του ΠΑΟ, ο Σέρβος ακραίος, Μίλος Στοίκοβιτς προσδοκά σε ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του ενώ πιστεύει ότι ρόλο παίζει και η «φανέλα» του Συλλόγου: «Το βόλεϊ είναι ομαδικό άθλημα και τα θετικά αποτελέσματα έρχονται με τη συμβολή όλων. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία και αυτό πολλές φορές αρκεί για να σου δώσει ώθηση στο γήπεδο. Θέλω όμως να ευχηθώ υγεία πάνω από όλα και να μείνουμε όσο πιο μακριά γίνεται από τραυματισμούς και προβλήματα».

Για να δείτε το ρόστερ του ΠΑΟ, πατήστε ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα