Νέο Volkswagen Passat Alltrack

Πολλοί οδηγοί αυτοκινήτων αναζητούν ένα πολύπλευρο αυτοκίνητο, που συνδυάζει την άνεση και την ευρυχωρία ενός επιβατικού με την στιβαρότητα και τις εκτός δρόμου δυνατότητες ενός SUV.

Ένα αυτοκίνητο όπως το νέο Passat Alltrack. Γρήγορο, οικονομικό, ευέλικτο και με off-road δυνατότητες. Με το νέο Passat Allatrack η Volkswagen κλείνει το χάσμα μεταξύ των επιβατικών αυτοκινήτων και των SUV. Σε αντίθεση με το Passat Variant,

η σχεδιαστική “off-road” φιλοσοφία του νέου μοντέλου περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες και τονισμένα πλευρικά μαρσπιέ, ειδικές επενδύσεις περιφερειακά του αμαξώματος, καθώς και νέες ζάντες αλουμινίου “Valley” 17-ιντσών.

Επιπλέον, οι off-road ιδιότητες του έχουν τελειοποιηθεί: μεγαλύτερη γωνία ράμπας και προσέγγισης, μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και ειδικές προστατευτικές ποδιές κάνουν το Passat Alltrack μια ιδανική εναλλακτική λύση σε σχέση με τα SUV, που πραγματικά ξεχωρίζει. Το νέο Passat Alltrack έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει μεγάλη ικανότητα ρυμούλκησης (έως 2.200 κιλά, ανάλογα με την επιλογή του κινητήρα) και να ανταποκρίνεται σε εκτός δρόμου επιφάνειες.

Για το λόγο αυτό, η Volkswagen χρησιμοποιεί αποκλειστικά υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες άμεσου ψεκασμού με υψηλή ροπή - δύο κινητήρες βενζίνης (TSI) και δύο κινητήρες πετρελαίου (TDI). Μέγιστη ροπή: 25,5 kgm -35,7 kgm. Κανένας από τους τέσσερις κινητήρες δεν απαιτεί περισσότερο από 1.750 σ.α.λ. για να φτάσει στη μέγιστη ροπή του.

Αποδοτικοί υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες με άμεσο ψεκασμό. Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει δύο κινητήρες βενζίνης TSI 1.8lt 160PS και 2.0lt 210PS, καθώς και δύο κινητήρες πετρελαίου TDI 2.0lt 140PS και 2.0lt 170PS. Οι δύο κινητήρες TDI συνδυάζονται με BlueMotion Technology και διαθέτουν αυτόματη λειτουργία Stop/Start καθώς και σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά την επιβράδυνση.

Στο νέο Passat Alltrack όλοι οι κινητήρες χωρητικότητας 2.0lt εξοπλίζονται με μόνιμη τετρακίνηση 4MOTION. Επιπλέον, οι δύο κορυφαίες εκδόσεις 2.0lt TSI 210PS και 2.0lt TDI 170PS εξοπλίζονται με ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό (XDS) ενώ συνδυάζονται αποκλειστικά με κιβώτιο άμεσης αλλαγής ταχυτήτων (DSG) 6 σχέσεων. Οι τιμές του νέου Passat Alltrack ξεκινούν από τα 30.360€ για την έκδοση με τους 160 PS (1,8 TSI).


Keywords
Τυχαία Θέματα