Νέο πρόβλημα για Crosby

03:16 2/2/2012 - Πηγή: OnSports

Πέρα από τα προβλήματα διασείσεων που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες, διαπιστώθηκε τραυματισμός του Sidney Crosby στον λαιμό.

Ο αρχηγός των Πίτσμπουργκ Πένγκουινς και της εθνικής του Καναδά προετοιμαζόταν για την δεύτερη του αγωνιστική επαναφορά εντός λίγων εβδομάδων, ύστερα από σχεδόν δωδεκάμηνη αποχή από τα ρινκ, όταν οι ιατροί του εντόπισαν το νέο του πρόβλημα στον λαιμό. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο δεύτερος τραυματισμός σχετίζεται άμεσα με τις διασείσεις που ταλαιπωρούν τον Crosby συνεχώς τους τελευταίους μήνες.

Προφανώς

όλα τα παραπάνω θα καθυστερήσουν την επιστροφή του χαρισματικού επιθετικού στον πάγο, αλλά το παρήγορο είναι πως αποφεύχθησαν τα χειρότερα. Άλλωστε ένας σοβαρός τραυματισμός στον λαιμό, σε συνδυασμό με τα προγενέστερα προβλήματα, ενδέχεται να «έκοβε» οριστικά και αμετάκλητα την καριέρα του παίκτη.

Αυτό που εκκρεμεί πλέον είναι η μόνιμη επιστροφή του στο NHL με την φανέλα των «πιγκουίνων». Άλλωστε οι άνθρωποι της ομάδας του Πίτσμπουργκ διατηρούν την πίστη τους στις ικανότητες του Crosby.

Keywords
Τυχαία Θέματα