Νέο στραπάτσο για τους Ρόκετς

Την ήττα με 105-99 στην παράταση (87-87 κ.α.) γνώρισαν οι Χιούστον Ρόκετς στην έδρα των Νιου Ορλίνς Χόρνετς και έμειναν μία επιτυχία μακριά από την οκτάδα της Δύσης.

Υπό το βλέμμα του νέου ιδιοκτήτη, Τομ Μπένσον, οι «σφήκες» πέτυχαν την έβδομή τους νίκη στα δέκα τελευταία τους παιχνίδια. Παράλληλα υποχρέωσαν τους Ρόκετς στην έκτη συναπτή τους ήττα, η οποία τους απομάκρυνε από τις προνομιούχες θέσεις της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ.

Ένα

αμφίρροπο ματς κατέληξε στο 87-87, αλλά στον έξτρα χρόνο οι ουραγοί της Δύσης ξέφυγαν με σερί 9-0 και πήραν την εικοστή τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Έρικ Γκόρντον επανήλθε στο βασικό σχήμα και πέτυχε 27 πόντους. Με είκοσι ακολούθησε ο Καρλ Λόουντρι, ενώ ο Αλ Φαρούκ Αμινού είχε 17 και ο Μάρκο Μπελινέλι 13.

Για τους Ρόκετς, ο Κέβιν Μάρτιν δεν χρησιμοποιήθηκε για 11ο διαδοχικό παιχνίδι, αλλά ο Μάρκους Κάμπι επανήλθε στα παρκέ με 14 πόντους. Στους 23 έφτασε ο Γκόραν Ντράγκιτς, στους 22 ο Τσέιζ Μπάντινγκερ, στους 15 ο Κόρντεϊ Λι και στους 11 ο Λουίς Σκόλα. Ωστόσο, ο Κάιλ Λόουρι έμεινε στους τρεις πόντους με 0/5 σουτ.

Έτσι οι Τεξανοί υποχώρησαν στο 32-31 και απέχουν μία επιτυχία από τους όγδοους της Δύσης, Γιούτα Τζαζ. Από την άλλη, οι εκπρόσωποι της Νέας Ορλεάνης πέτυχαν την 20ή τους νίκη σε 63 ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα