Νέο συμβόλαιο σε Μαυρία ο Παναθηναϊκός (photos)

16:33 1/6/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του με τον Χάρη Μαυρία, το οποίο έληγε κανονικά του χρόνου, μέχρι το 2016. «Έχω μεγαλώσει εδώ και αγαπάω την ομάδα σαν οικογένειά μου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο νεαρός άσος των «πράσινων»!

Μια ακόμα κίνηση που επιβεβαιώνει ότι ο Παναθηναϊκός στηρίζει έμπρακτα τα… δικά του παιδιά έκανε η

διοίκηση της ομάδας, προχωρώντας στην ανανέωση το συμβολαίου του Χάρη Μαυρία μέχρι το 2016. Ο μέχρι πρότινος άος της ομάδας Νέων του «τριφυλλιού» πήρε πέρυσι την ευκαιρία από τον Ζεσουάλδο Φερέςιρα και την… άρπαξε από τα μαλλιά, έχοντας ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα!

Ο Πορτογάλος τεχνικός πείστηκε από αυτά που είδε, και, θεωρώντας ότι ο Μαυρίας μπορεί να είναι ένας παίκτης του βασικού κορμού για την επόμενη περίοδο, «άναψε» το… πράσινο φως για να υπάρξει αυτή η τροποποίηση στο συμβόλαιο του 18χρονου άσου. Πέραν αυτού, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη και από γερμανικές αλλά και ιταλικές ομάδες…

Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιό του Μαυρία έληγε κανονικά την επόμενη σεζόν, ενώ αμέσως μετά τα… ευχάριστα, η ΠΑΕ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση επί του θέματος. «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Χάρη Μαυρία για την υπογραφή νέου συμβολαίου μέχρι τον Ιούνιο του 2016», αναφερόταν σε αυτή.

Με αφορμή αυτή τη συμφωνία, ο διεθνής ποδοσφαιριστής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε με την πρότασή της αυτή. Ο Παναθηναϊκός σημαίνει πολλά πράγματα για μένα. Έχω μεγαλώσει εδώ και αγαπάω την ομάδα σαν οικογένειά μου. Επίσης, είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία και είναι τιμή για μένα να αγωνίζομαι γι’ αυτήν και να την εκπροσωπώ φορώντας τη φανέλα της. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό και να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει πολλούς τίτλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα