Νέος χορηγός για Πιερικό

Ακόμα μία εταιρία ανανέωσε τη χορηγική συνεργασία της με τον Πιερικό, όπως ανακοίνωσαν σήμερα (27/01) οι διοικούντες την κατερινιώτικη ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο όμιλος «Mediterranean Hotels» αποφάσισε να στηρίξει και φέτος την προσπάθεια του συγκροτήματος του Δημήτρη Γαλάνη στο πρωτάθλημα της Α2. «Η χορηγία αυτή αποτελεί χαρά και τιμή για τον όμιλο. Χτίζοντας πάνω στη συνεχή παρουσία μας στην Πιερία, είμαστε υπερήφανοι που συνεχίζουμε να στηρίζουμε τα όνειρα και την προσπάθεια της ομάδας, που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεγάλα και αξιόλογα βήματα προόδου», ανέφερε ο πρόεδρος

και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Βασίλης Λάμπρου. Είπε ακόμα…

Για τον Πιερικό: «Πρόκειται για έναν από τους πιο αναπτυσσόμενους συλλόγους μπάσκετ στην Ελλάδα, που φιλοδοξεί να πάρει σύντομα τη θέση που του αξίζει στο ελληνικό μπάσκετ».

Για τη συνεργασία τους: «Εμείς, από την πλευρά μας, θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια ουσιαστική σχέση που θα αντέξει σε βάθος χρόνου. Η ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου έχει όλα αυτά τα στοιχεία που την κάνουν πραγματικά αξιόλογη, καθώς και τις προδιαγραφές για ακόμη πιο ψηλά. Έτσι, στηρίζουμε τους στόχους της με την υποστήριξή μας και για τη νέα χρονιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα