Νέτο: «Ίσως ήρθε η ώρα»

Άκρως πιθανή είναι η αποχώρηση του Ντάρσι Νέτο από τον Αρη το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που φαίνεται και από τις σαββατιάτικες δηλώσεις του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

Μιλώντας στη Nova, ο Νέτο ισχυρίστηκε ότι «είναι νωρίς για να κουβεντιάζουμε για το μέλλον μου. Άλλωστε και εγώ θέλω να δω τι θα κάνω. ίσως ήρθε η στιγμή να δοκιμάσω την τύχη μου σε ένα άλλο πρωτάθλημα, πιο ανταγωνιστικό. Ο Άρης

είναι μεγάλη ομάδα, υπεράνω προσώπων. Έχω συμβόλαιο με τον Άρη, όμως η ομάδα διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο, για αυτό πρέπει να κοιτάξω αν θα συνεχίσω στην ομάδα ή όχι».

Ο Νέτο αναφέρθηκε και στη σεζόν που ολοκληρώνεται λέγοντας χαρακτηριστικά: ««Ήταν μια χρονιά που έγιναν πολλά λάθη από όλες τις πλευρές. Από εμάς τους παίκτες, τις τεχνικές ηγεσίες, τη διοίκηση. Σε μια τέτοια κακή χρονιά πρέπει ο καθένας να δει ποια ήταν τα δικά του λάθη, να αναλάβει τις ευθύνες του, να βελτιωθεί ώστε να μην έχουμε τέτοια χρονιά ξανά».

Οσο για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Κέρκυρα, εξήγησε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του οφείλουν να κλείσουν με νίκη τη σεζόν.

«Η ομάδα μας πρέπει να κλείσει την χρονιά με μια νίκη. Κάναμε ένα καλό δεύτερο γύρο και δεν γίνεται να κλείσουμε τη χρονιά με τις κακές εντυπώσεις της βαριάς ήττας από τον Παναιτωλικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα