Νίκη... ανάσα για Ηλυσιακό, 3-0 τα Χανιά

Μεγάλη νίκη που του επιτρέπει να πάρει μια βαθμολογική ανάσα πήρε ο Ηλυσιακός, ο οποίος επιβλήθηκε του Α.Ο Χανίων με 3-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και έδειξαν πως ήθελαν περισσότερο τη νίκη. Ο Ηλυσιακός έχασε νωρίς την πρώτη ευκαιρία του ματς, όταν η κεφαλιά του Φώσκολου πέρασε άουτ. Ο Πυθαρούλης απάντησε στο 15', όταν του πλασέ του, κατέληξε στο δοκάρι του Μουκέα. Ο Ξένος ωστόσο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έκανε το 1-0 για τον Ηλυσιακό και έβαλε την ομάδα του... οδηγό στο παιχνίδι.

Στο 51' ο Βατίστας έδωσε αέρα δύο

τερμάτων για την ομάδα του, ενώ στο 77' ο Καλογεράκης έκανε λάθος υπολογισμό και «κλείδωσε» το ματς για τον Ηλυσιακό, ο οποίος ξεκόλλησε από την μονοψήφια συγκομιδή βαθμών, φτάνοντας τους 11. Τα Χανιά έμειναν στους 12 με αυτή τους την ήττα.

Ηλυσιακός (Σ. Δεδές): Μουκέας, Αμανατίδης, Βατίστας, Ξένος, Τσατσαρής, Μπούμπας, Καϊμακαμούδης, Φώσκολος, Ψαρής, Φωστέρης

ΑΟ Χανιών (Γ. Πετράκης): Καλογεράκης, Καμπλιώνης, Μποχώνης, Βουρβαχάκης (72' Βαρουξάκης), Τσαρτσίδης, Σελινιωτάκης, Πυθαρούλης, Τζανάκης, Νούνο, Φάμπιο, Πλουσής (68' Μπρατσιάνη)

Keywords
Τυχαία Θέματα