Νίκη για να ξεφύγουν οι Νέοι του ΠΑΟ

Να επιστρέψει στις νίκες, αυξάνοντας τη διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, θέλει η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού που αντιμετωπίζει αύριο το μεσημέρι στην Παιανία την Δόξα Δράμας. Οι 18 «εκλεκτοί» του Χουάν Ρότσα...

Μια ακόμα νίκη θέλει να καταγράψει στο ενεργητικό της αύριο το μεσημέρι η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού, προκειμένου

να διατηρηθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο Πρωτάθλημα Κ20, αλλά και να αυξήσει την διαφορά της από τον δεύτερο ΠΑΟΚ στους έξι βαθμούς!

Αντίπαλος των «πράσινων» θα είναι η Δόξα Δράμας, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στις 3:30μ.μ. στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής (σ.σ. πρόκειται για εξ αναβολής ματς). Συγκεκριμένα, ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο που προπονείται η πρώτη ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός μετρούσε 11 διαδοχικές νίκες στην διοργάνωση μέχρι να έρθει το 1-1 με την ΑΕΚ το περασμένο Σάββατο (10/03) και γενικώς βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ και η ψυχολογία όλων είναι στα… ύψη.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Χουάν Ρότσα δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Κάσας και Χουχούμη, καθώς επίσης και τους Ανδρεόπουλο και Λαγό που δεν προπονήθηκαν τις τελευταίες ημέρες. Αντιθέτως, υπολογίζει στα πλάνα του για το παιχνίδι με τους «μαυραετούς» τόσο στον Γιαννιτσάνη, που εξέτισε την τιμωρία του, όσο και στον Σκούφο ο οποίος επιστρέφει από τραυματισμό!

Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα με την προπόνηση να περιλαμβάνει κυρίως τακτική και το βάρος να πέφτει στα στημένα, ενώ μετά το τέλος του προγράμματος ο Αργεντινός τεχνικός ανακοίνωσε και τους 18 της αποστολής.

Οι… «εκλεκτοί» του Ρότσα είναι οι: Ταμπάκης, Αναγνωστόπουλος, Καστράτι, Κασαπάκης, Κόι, Τριανταφυλλόπουλος, Μουζακίτης, Φουρλάνος, Αποστολόπουλος, Δώνης, Κουσίδης, Φαφούτης, Σκούφος, Ρισβάνης, Σταματάκης, Μπάτι, Γιαννιτσάνης και Μαραθιανός.

Keywords
Τυχαία Θέματα