Νίκη με διάθεση η Αναγέννηση Επανομής

Η Αναγέννηση Επανομής στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας επικράτησε του Απόλλωνα Καλαμαριάς 2-1.

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη την Παρασκευή (04/11) στο γήπεδο Μεσημερίου η Αναγέννηση Επανομής νίκησε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς 2-1. Από τους «πράσινους» έλειψαν αρκετοί παίκτες, όπως οι Τάσιο, Τιάγκο, Ταταρίδης, Ασλανίδης, Τζούνιορ και Μπούτρικς, ενώ αναγκαστική αλλαγή νωρίς έγινε ο Κώστας Γεωργιάδης, χωρίς να πρόκειται για κάτι ανησυχητικό.

«Ήταν ένα καλό τεστ πριν ξεκινήσουμε τα

επίσημα ματς. Υπήρξε διάθεση, αν και μας δυσκόλεψε ο αγωνιστικός χώρος, που έχει μικρές διαστάσεις. Ο Απόλλων ήταν ανταγωνιστικός αντίπαλος. Προφυλάξαμε κάποιους παίκτες και από Δευτέρα θα σκεφτούμε το παιχνίδι με τα Ψαχνά», σχολίασε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Αναγέννησης, Αλέκος Βοσνιάδης.

Στο 59΄ η Επανομή έκανε το 1-0 με εκτέλεση φάουλ του Κάτσε από πλάγια, με τη μπάλα να περνά από αρκετά σώματα, ξεγελώντας τον Κοσμίδη. Στο 70΄ σε αντεπίθεση ο Απόλλων έφτασε στο 1-1, με ωραία ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ του Παύλου Λεπτοκαρίδη. Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 83’. Ο Πολίτης κέρδισε πέναλτι από τον Βέντζιο, με τον Γιάννη Γκέσιο να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το τελικό 2-1.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Παπαδόπουλος (46΄ Φιρινίδης), Μαυροματίδης (46΄ Παπαστεργίου), Πεχλιβανίδης (60΄ Χουνουζίδης), Παπαζούδης (46΄ Κουρδάκης), Καρλάο, Καραμανλής, Γεωργιάδης (5΄ λ.τ. Κάτσε), Ναλμπάντης (70΄ Κουλίδης), Γεωργίου (46΄ Γκέσιος), Δεινόπαπας (77΄ Μπαλασάς), Τράκις (60΄ Πολίτης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Μπαντής, Σακκάς, Νάιντος, Καραντασιάδης, Καραπατσακίδης, Μπιτέλης, Παντελιάδης, Παρμαξίδης, Δεμιρτζόγλου, Μωυσιάδης, Ευθυμιάδης. Αγωνίστηκαν και οι Κοσμίδης, Σκέμπης, Λουιζίδης, Βέντζιος, Σάλιβαν, Λιόνης, Σαββαϊδης, Λεπτοκαρίδης, Καϊάφας και Ανδρεάκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα