Νίκη στο 95’ για Άρη

Τη νίκη στο 95' με 4-3 πήρε ο Άρης κόντρα στις νεοφώτιστες Κρήσσες Ρεθύμνου, για την πρεμιέρα της Α' κατηγορίας.

Οι Κρήσσες Ρεθύμνου κατάφεραν να σταθούν αντάξια στην υποχρεώσεις της μεγάλης κατηγορίας, πάρα την ήττα που γνώρισαν στο 95' του αγώνα.

Ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 4', μετά το εύστοχο πέναλτι της Μίτκου, ενώ στο 12' οι γηπεδούχες έφεραν στα ίσια το παιχνίδι με σουτ της Λαζανάκη από τη μεγάλη περιοχή.

Στη συνέχεια, οι Κρήσσες έχοντας

την κατοχή της μπάλας, κατάφεραν να κάνουν το 2-1, μετά από κόρνερ της Δαφέρμου στο 16'.

Ωστόσο, οι Κρήσσες για μια ακόμα φορά κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα της Καντιανού, μετά από την κεφαλιά της Δρακάκη στο 25'.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ανώτερος ο Άρης κατάφερε να σκοράρει ακόμη δύο γκολ με την Λαγουμτζή στο 48' και την Γρηγοριάδου στο 75' με κεφαλιά, ενώ το τελικό «χτύπημα» ήρθε στις καθυστερήσεις, όπου η Κηπουρού στο 95' έγραψε το τελικό 4-3.

Κρήσσες Ρεθύμνου: Παπουτσάκη, Λαζανάκη, Μαμαλάκη, Ξενοπούλου, Ψιλάκη, Πιτσή, Στράνκοβιτς, Δρακάκη, Μυρσιλήδη, Καψαλακη (85' Μαγκανά), Δαφέρμου (90' Πολιουδάκη).

Άρης: Καδιάνου, Τσαγκαλίδου (40' Λαγουμτζή), Χοτοριάδου (78' Τσιλιφικά), Κολληγά, Γρηγοριάδου, Κηπουρού, Μήτκου, Ματατζή, Παπαδοπούλου (90' Τερζοπούλου), Καρκατζίνου, Κωσταντίνου.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook κάντε LIKE στο Οnsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα