Νίκη της Εθνικής για την ανάδειξη του γυναικείου ποδοσφαίρου

Τη νίκη με 5-1 πήρε η Εθνική ομάδα γυναικών απέναντι στις Ελπίδες Καρδίτσας σε ένα φιλικό που σκοπό είχε την ανάδειξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΠΟ.

Η Εθνική ομάδα γυναικών και οι Ελπίδες Καρδίτσας χάρισαν αρκετό θέαμα και γκολ σε όλους όσοι βρέθηκαν στο Εθνικό Στάδιο Καρδίτσας στην προσπάθεια των δύο ομάδων να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα για

την ανάδειξη και την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα προηγήθηκαν κάποιες βραβεύσεις, αρχικά με τις γηπεδούχες να βραβεύουν την Γλυκερία Γκατζογιάννη, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της στις Ελπίδες Καρδίτσας και πλέον αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ με την ίδια να δίνει την υπόσχεση πως θα κλείσει την καριέρα της στην ομάδα της Καρδίτσας.

Στη συνέχεια ειδικό βραβείο δόθηκε στην παίκτρια της Καρδίτσας και της Εθνικής Γυναικών, Σοφία Κόγγουλη ως πρώτη σκόρερ της Καρδίτσας για τη χρονιά που μας πέρασε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο η Εθνική μας ομάδα άνοιξε το σκορ στο 37' με την Κυδωνάκη.

Στο 50’ οι Ελπίδες Καρδίτσας έφεραν το παιχνίδι στα ίσια μετά από ωραία συνεργασία της Στράνκοβιτς με τη Στρετένοβιτς με τη δεύτερη να σουτάρει στην αριστερή γωνία της Χαραλαμπίδου κάνοντας το 1-1.

Στο 75’ η Παπαδοπούλου με σουτ στο «Γ» σκόραρε άλλο ένα γκολ για την ομάδα της Εθνικής, ενώ λίγο αργότερα στο 85’ η Μήτκου έκανε το 3-1.

Στο 88’ η Μοσχοφίδου με ατομική προσπάθεια έκανε το 4-1, ενώ στο 91’ η Μιχαλακίδη μετά από τετ α τετ με την τερματοφύλακα της Καρδίτσας «έγραψε» το τελικό 5-1.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ: Χαραλαμπίδου (86’ Αποστολάκη), Παπαδοπούλου Δ. (47’ Βασιάδου), Αδαμάκη (47’ Αδαμάκη), Χατζηγιαννίδου, Παπαδοπούλου Τ., Παντελιάδου (47’ Παντελιάδου), Κακαμπούκη, Ξέρα (47’ Μιχαλακίδη), Κυδωνάκη, Κόγγουλη (65’ Μοσχοφίδου), Μήτκου

ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Χατζηλαζάρου, Καλλιάρα, Αλεξίου (89’ Κωστοπούλου), Ρήγα, Καλογεροπούλου (62’ Σακελλάρη), Γεραγόρη, Πάσχου (89’ Μπλέτσα), Λαζανά (62’ Κοτσώνη), Στράκοβιτς, Στρετένοβιτς, Σίφου.

Keywords
Τυχαία Θέματα