Νίκη των Μπρούερς με Κοτταρά

Ο Τζορτζ Κοτταράς σημείωσε το νικητήριο double των Μιλγουόκι Μπρούερς στο 5-4 επί των Λος Άντζελες Ντότζερς.

Ο ελληνικής καταγωγής pinch-hitter των Μπρούερς πέτυχε το καταλυτικό hit σε βάρος του Javy Guerra (1-1), ο οποίος είχε ανέβει στο βουναλάκι για το save. Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη ήττα των Ντότζερς σε όλο το πρωτάθλημα, ενώ οι εκπρόσωποι του Μιλγουόκι συμπλήρωσαν πέντε νίκες σε εννέα αγώνες.

Με πρωταγωνιστή τον Nolan

Reimold, ο οποίος πέτυχε home run για τέταρτο συναπτό ματς, οι Μπάλτιμορ Όριολς κέρδισαν με 3-2 τους Σικάγο Ουάιτ Σοξ. Στο έκτο inning, o J.J. Hardy έκανε το 3-0, αφού σημείωσε home run αμέσως μετά τον Reimold. O Wei-Yin Chen (1-0) παραχώρησε το 3-2, αλλά οι τέσσερις διάδοχοι του κράτησαν το αποτέλεσμα υπέρ του συλλόγου του Νικ Μαρκάκη (0/4 hits) και ο Jim Johnson έκανε το πέμπτο του φετινό save.

Ένα hit είχε ο Μάικ Μουστάκας στην έκτη διαδοχική ήττα των Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς. Συγκεκριμένα, ο Miguel Cabrera σημείωσε το νικητήριο single στο έκτο inning του 3-1 των Ντιτρόιτ Τάιγκερς επί των «βασιλικών». Ακολούθησε το δεύτερο φετινό save του Jose Valverde.

Θρίαμβο με 18-3 πέτυχαν οι Τέξας Ρέιντζερς στην έδρα των Μπόστον Ρεντ Σοξ. Άλλωστε είχαν 21 hits και έξι home runs στην πέμπτη συναπτή νίκη τους. Δύο home runs είχε ο Mike Napoli, ενώ ο Josh Hamilton είχε πέντε RBIs και ένα home run. Οι Adrian Beltre, Michael Young και Nelson Cruz έστειλαν επίσης τη μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου. Έτσι ο Colby Lewis (2-0) χρεώθηκε εύκολα τη νίκη.

Με 5-2 κέρδισαν οι Μαϊάμι Μάρλινς τους Σικάγο Καμπς. To παιχνίδι κρίθηκε με τριπλό home run του Hanley Ramirez στο όγδοο inning, ενώ ο Heath Bell ακολούθησε με το πρώτο του φετινό save.

Ο 49χρονος Jamie Moyer (1-2) έγινε ο γηραιότερος παίκτης στην ιστορία του MLB που πήρε νίκη, καθώς οδήγησε τους Κολοράντο Ρόκις στο 5-3 σε βάρος των Σαν Ντιέγκο Πάντρες. Με καλή εμφάνιση για επτά innings, o Moyer κατέκτησε την… 268η νίκη της καριέρας του. Ακόμα, ο Rafael Betancourt πήρε το τρίτο του φετινό save, ενώ ο Dexter Fowler σημείωσε home run.

Ύστερα από τέσσερις ήττες στο φετινό πρωτάθλημα, οι Ατλάντα Μπρέιβς κέρδισαν με 9-3 τους Νιου Γιορκ Μετς. Με το σκορ να γίνεται 6-0, ο Johan Santana (0-2) αντικαταστάθηκε για πρώτη φορά πριν από το τρίτο inning. Έτσι το έργο του Randall Delgado (2-0) έγινε ευκολότερο, ενώ ο Juan Francisco σημείωσε home run στο όγδοο inning.

Μπορεί ο Josh Willingham να συμπλήρωσε πέντε home runs, αλλά οι Νιου Γιορκ Γιάνκις επιβλήθηκαν με 8-3 των Μινεσότα Τουίνς. Ο C.C. Sabathia (1-0) ξεπέρασε αρνητικό του ξεκίνημα, ενώ ο Chris Stewart «έγραψε» τρία RBIs. Αντίθετα, ο Francisco Liriano (0-2) έκανε το τρίτο του διαδοχικό κακό παιχνίδι.

Ένα sacrifice fly του Matt Carpenter στο δέκατο inning προκάλεσε το 2-1 των Σέιντ Λούις Κάρντιναλς επί των Σινσινάτι Ρεντς. Άλλωστε ο Sam LeCure (0-1) είχε γεμίσει τις βάσεις του στο πρώτο extra inning.

Στο 9-3 «ανέβηκαν» οι Ουάσινγκτον Νάσιοναλς με το 1-0 σε βάρος των Χιούστον Άστρος. Πρόκειται για το κα

Keywords
Τυχαία Θέματα