Νικήτρια η Σερβία στο επεισοδιακό ματς με την Κροατία

Από επεισόδια μέσα στην πισίνα σημαδεύτηκε η αναμέτρηση Σερβίας - Κροατίας, με νικητές τους «πλάβι».

Σε δεύτερη μοίρα μπήκε η νίκη της Σερβίας, στο επεισοδιακό παιχνίδι με την Κροατία, στο μεγάλο ντέρμπι της 3ης ημέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης ανδρών, που διεξάγεται στο Αϊντχόφεν.

Οι «πλάβι» επικράτησαν με 15-12 και έκαναν αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης του Β΄ ομίλου, όμως το ματς σημαδεύτηκε από επεισόδια μέσα στην πισίνα.

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα (1΄45΄΄) οι Σάντρο Σούκνο και Μίλος Τσουκ διαπληκτίστηκαν και αποβλήθηκαν

με αντικατάσταση, ενώ 41΄΄ πριν τη λήξη η κατάσταση έφτασε στα άκρα, όταν ο Νίκσα Ντόμπουντ γκρονθοκόπησε τον Φιλίποβιτς και αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της LEN, ο Κροάτης τιμωρήθηκε αυτόματα με αποκλεισμό ενός αγώνα και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Γερμανία.

Κόκκινη κάρτα αντίκρισε στο τέλος της τρίτης περιόδου ο προπονητής της Σερβίας, Ντέγιαν Ουντόβιτσιτς, επειδή υπερέβη τα όρια στα οποία δικαιούται να κινείται, με αποτέλεσμα να μην καθίσει στον πάγκο της ομάδας του στο επερχόμενο ματς με τη Ρουμανία.

Λίγο νωρίτερα, η Γερμανία έκανε την πρώτη έκπληξη της διοργάνωσης, νικώντας με χαρακτηριστική ευκολία 16-10 την Ισπανία. Και αυτό το ματς ήταν επεισοδιακό, καθώς ο Χάβι Γκαρθία αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση στις αρχές της τελευταίας περιόδου, για χτύπημα στον Σταμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα