Νωρίτερα για διακοπές…

Έγινε και η κλήρωση των πλέι οφ λοιπόν. Ευτυχώς που υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι για να ασχολούμαστε, βασικά, επειδή όλα τα άλλα είναι άστα να πάνε…

Οι «πράσινοι» δείχνοντας ότι είναι σε καλή κατάσταση αυτή την εποχή, λοιπόν, μπορούν με άνεση να τελειώσουν την ιστορία πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Ξεκίνημα με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, λίγες μέρες μετά την συμμετοχή της ομάδας του Περιστερίου στον τελικό.

Ξεκινάς με το δεξί φτάνεις

στους 7 και έχεις κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα. Εν συνεχεία, πας στις έδρες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κατά σειρά. Εκεί, ακόμη και με ισοπαλίες… καθαρίζεις την μπουγάδα.

Πολύ απλά, θα τους κόψεις μια και καλή τα φτερά, δείχνοντάς τους πως δεν έχουν την παραμικρή τύχη. Το μόνο που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, είναι να «τσιμπήσει» 5 βαθμούς στον πρώτο γύρο του έξτρα πρωταθλήματος.

Αν και μπορεί να μην το συζητάμε και για πολύ, καθώς αν οι «πράσινοι» νικήσουν τον Ατρόμητο και έρθει ισόπαλο το ματς στην Τούμπα στην πρεμιέρα (ΠΑΟΚ-ΑΕΚ) δεν χρειάζεται να συνεχιστεί καν η διαδικασία. Ας αφήσουν τους παίκτες να πάνε για διακοπές να ηρεμήσουν κι αυτοί.

Όπως και να έχει, πρέπει να… φύγει από το γήπεδο ο Παναθηναϊκός για να απειληθεί στα πλέι οφ. Παρότι η κλήρωση ήταν αυτή ακριβώς που θα… έπρεπε, προκειμένου να υπάρχει ελπίδα για κάποιους, ούτως ώστε να έχουν ενδιαφέρον τα πλέι οφ. Και αναφερόμαστε φυσικά στα κολλητά εκτός έδρας ματς με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Διότι έστω τον έναν αν είχαν στην έδρα τους οι «πράσινοι», τότε όλα θα ήταν πιο εύκολα.

Από εκεί και πέρα, οφείλουμε όλοι να δώσουμε συγχαρητήρια στο μυαλό που έβαλε την ημέρα του τελικού της Ευρωλίγκας, τον αγώνα Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ. Πραγματικά ο τύπος πρέπει να είναι επιστήμονας όχι αστεία!

Όσον αφορά τα υπόλοιπα, συγγνώμη κιόλας αλλά δεν βλέπουμε καμία εξέλιξη. Από προθέσεις, διαθέσεις και πλάνα σωτηρίας, έχουμε χορτάσει. Πράξη θα γίνει κάτι απ’ όλα αυτά; Επειδή μυριζόμαστε πως θα προκύψουν προβλήματα στα όποια πλάνα υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Προβλήματα που θα βάλουν… φρένο στην όλη διαδικασία σωτηρίας της ομάδας.

Υπομονή λοιπόν, μέχρι να γίνει κάτι πράξη. Θα μας πείτε πόση υπομονή ακόμη; Δυστυχώς, είναι το μόνο που μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή. Την ίδια ώρα φυσικά, η ΠΑΕ συνεχίζει την πορεία της προς τα βράχια, με τις λέξεις «πρωτοδικείο» και «πτώχευση» να ακούγονται ολοένα και περισσότερο. Λες και μιλάμε για την… Νέα Καβάλα ή για τον ΑΣΚ Ολυμπιακό Βόλου.

Υ.Γ. Στην ιστορία της Λεωφόρου κολλάει γάντι η έκφραση «βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας». Οκ, κακώς ο Δήμος κάνει ό,τι κάνει. Όμως, εμείς γιατί να του δίνουμε το δικαίωμα αυτό ρε παιδιά;

Keywords
Τυχαία Θέματα