Ντεμπούτο για Fielder με τους Τάιγκερς

02:42 4/3/2012 - Πηγή: OnSports

Οι Prince Fielder ντεμπούταρε με τους Ντιτρόιτ Τάιγκερς, οι John Axford και Cameron Maybin υπέγραψαν νέα συμβόλαια, ενώ οι Jesus Montero και David Wright τραυματίστηκαν.

Άρχισαν τα φιλικά προετοιμασίας

ενόψει της νέας σεζόν στο μπέιζμπολ με τους Ντιτρόιτ Τάιγκερς να παρουσιάζουν σε αγωνιστικό επίπεδο το σημαντικότερο μεταγραφικό τους απόκτημα. Συγκεκριμένα, ο 27χρονος first baseman, Prince Fielder, ξεκίνησε με το... δεξί τις υποχρεώσεις του στις «τίγρεις».

Οι Τάιγκερς επικράτησαν με 11-1 των Φλόριντα Σάουδερν, με τον Fielder να καταλαμβάνει την πρώτη βάση. Μοιραία, ο Miguel Cabrera μεταφέρθηκε στην τρίτη για πρώτη φορά από το 2007, αλλά συνεργάστηκε άψογα με τον γιγαντόσωμο συμπαίκτη του ενθουσιάζοντας το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Ανανέωση για τον closer

Εν τω μεταξύ, η πρώην ομάδα του Fielder, Μιλγουόκι Μπρούερς, πρόσφερε νέο συμβόλαιο στον John Axford. Ο 29χρονος closer pitcher, δηλαδή, θα συνεχίσει την καριέρα του στους Μπρούερς και συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία του συλλόγου στο Φίνιξ.

Πέντε εκατομμύρια ετησίως

Νέο συμβόλαιο πήρε επίσης ο Cameron Maybin των Σαν Ντιέγκο Πάντρες. Ο 24χρονος outfielder, συγκεκριμένα, θα εισπράξει 25 εκατομμύρια δολάρια τα επόμενα πέντε χρόνια, ενώ υπάρχει όρος περί αυτόματης ανανέωσης του συμβολαίου το 2017 από την πλευρά των Πάντρες.

Με το... αριστερό

Ξεκίνησε με home run την πορεία του στους Σιάτλ Μάρινερς ο catcher, Jesus Montero, αλλά στην συνέχεια δέχθηκε μία μπαλιά στη μάσκα και αποχώρησε τραυματισμένος από φιλικό αγώνα στο Φίνιξ. Ο 22χρονος Βενεζουελανός είναι το σημαντικότερο φετινό μεταγραφικό απόκτημα των Μάρινερς, αλλά απαιτήθηκε η παραχώρηση του all-star picher, Michael Pineda, για να μεταφερθεί ο Montero στην ακριτική πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών.

Άλλος τραυματισμός

Ο third baseman των Νιου Γιορκ Μετς, David Wright, έμεινε εκτός αποστολής φιλικού αγώνα, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στα πλευρά του. Τη θέση του πήρε ο Zach Lutz, ενώ ο προπονητής, Terry Collins, θεωρεί ότι ο Wright θα είναι έτοιμος για τα πρώτα επίσημα φιλικά των Μετς.

Πρόβλημα στους Μάρλινς

Ο ώμος του Anibal Sanchez, pitcher των Μαϊάμι Μάρλινς, προκαλεί προβλήματα στην φιλόδοξη ομάδα της Φλόριντα. Συγκεκριμένα ο 27χρονος Βενεζουελανός έμεινε προσωρινά εκτός προπονήσεων και η πορεία της υγείας του παρακολουθείται από το αρμόδιο ιατρικό επιτελείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα