Ντεμπούτο με νίκη για Darvish

Ο Yu Darvish έκανε το ντεμπούτο του για τους Τέξας Ρέιντζερς, ο Μάικ Μουστάκας ξεκουράστηκε, ενώ οι Kevin Youkilis και Νικ Μαρκάκης έμειναν στα 0/4 hits.

Με 11-5 κέρδισαν οι Τέξας Ρέιντζερς τους Σιάτλ Μάρινερς και το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Darvish συνδυάστηκε με νίκη. Πάντως ο 25χρονος Ιάπωνας χρειάστηκε... 42 pitches για να «βγάλει» το πρώτο inning και γενικά ήταν αρνητικός στο ξεκίνημά του, αλλά «σώθηκε» από την επίθεση των Τεξανών, καθώς οι Nelson Cuz, Mitch Moreland, Ian Kinsler και Josh

Hamilton σημείωσαν home runs.

Χωρίς τον Μουστάκα, οι Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς ηττήθηκαν με 1-0 από τους Όκλαντ Αθλέτικς. Άλλωστε ο Tommy Milone παραχώρησε μόλις τρία hits σε οκτώ innings και έκανε το καλύτερο δυνατό ντεμπούτο με τη φανέλα των «αθλητικών».

Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πήραν οι Νιου Γιορκ Γιάνκις με το 6-2 επί των Μπάλτιμορ Όριολς του Μαρκάκη. Ο pitcher, Ivan Nova, αποτέλεσε τη διαφορά των δύο ομάδων, ενώ ο Matt Wieters είχε 4/4 (1 HR) για τους Όριολς που απώλεσαν το αήττητό τους.

Οι Matt Holliday, David Freese και Yadier Molina πρόσθεσαν από ένα home run στην συγκομιδή τους στο εύκολο 7-1 των Σέιντ Λούις Κάρντιναλς σε βάρος των Σινσινάτι Ρεντς. Πλέον οι παγκόσμιοι πρωταθλητές έχουν ρεκόρ νικών-ηττών, 4-1.

Υπό τις αποδοκιμασίες των οπαδών των Σικάγο Καμπς, ο Aramis Ramirez σημείωσε δύο RBIs στο 7-5 των Μιλγουόκι Μπρούερς του Τζορτζ Κοτταρά. Άλλωστε ήταν το πρώτο του παιχνίδι στο «Wrigley Field» μετά τη φυγή του από την ομάδα του Σικάγο. Πάντως απαιτήθηκε save του John Axford, αν και οι Καμπς είχαν προβάδισμα τεσσάρων runs στο ένατο inning.

Αήττητοι παρέμειναν οι Νιου Γιορκ Μετς με το νικητήριο single του Daniel Murphy στο ένατο inning του 4-3 σε βάρος των Ούασινγκτον Νάσιοναλς. Φυσικά προκάλεσαν τη χαρά των απαιτητικών οπαδών της ομάδας του «Μεγάλου Μήλου».

Στο πρώτο του παιχνίδι σαν βασικός pitcher, o Chris Sale οδήγησε τους Σικάγο Ουάιτ Σοξ στο 4-2 επί των Κλίβελαντ Ίντιανς. Ο Hector Santiago πήρε το save για τις «άσπρες κάλτσες», αν και δέχθηκε home run από τον Jose Lopez. Νωρίτερα, στο πρώτο inning, o A.J. Pierzynski σημείωσε home run για τους εκπρόσωπους της «πόλης των ανέμων» και άνοιξε γρήγορα το σκορ.

Ντεμπούτο με home run έκανε ο Justin Maxwell στο 8-3 των Χιούστον Άστρος επί των Ατλάντα Μπρέιβς. Πάντως, οι «γενναίοι» προηγήθηκαν με 3-0 στο τρίτο inning, πριν υποστούν την τέταρτή τους ήττα σε ισάριθμα φετινά ματς.

Ακόμα, οι Μπόστον Ρεντ Σοξ του Youkilis επικράτησαν των Τορόντο Μπλου Τζέις με 4-2 στην καναδική πόλη. Ο Sergio Santos απώλεσε το δεύτερο του save σε τρεις ευκαιρίες και ο Ryan Sweeney σημείωσε το νικητήριο single στο ένατο inning.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

National League
Φιλαδέλφεια Φίλις-Μαϊάμι Μάρλινς 2-6
Κολοράντο Ρόκις-Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς 0-7
Σικάγο Καμπς-Μιλγουόκι Μπρούερς 5-7
Νιου Γιορκ Μετς-Ουάσινγκτον Νάσιοναλς 4-3
Σινσινάτι Ρεντς-Σέιντ Λούις Κάρντιναλς 1-7
Χιούστον Άστρος-Ατλάντα Μπρέιβς 8-

Keywords
Τυχαία Θέματα