Ντέρμπι κορυφής στη Λευκάδα

Το ντέρμπι κορυφής διαξάγεται στη Λευκάδα, αφού ο δεύτερος της βαθμολογίας, Τηλυκράτης, υποδέχεται τον πρωτοπόρο Εθνικό Γαζώρου. Να εμεταλλευτεί πιθανές απώλειες θέλει η Καλαμαριά.

Το σημαντικότερο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής για τον Βόρειο όμιλο της Football League 2 διεξάγεται στη Λευκάδα, ανέμεσα στον γηπεδούχο Τηλυκράτη (2ος-25β.) και τον πρωτοπόρο Γάζωρο (1ος-29β.).

Ο Απόλλων Καλαμαριάς (3ος-25β.) φιλοξενείται από τον

Τύρναβο (6ος-20β.), θέλοντας να εκμεταλλευτεί τη μονομαχία της κορυφής και με νίκη να μπει «σφήνα» στην πρώτη δυάδα.

Η Νίκη Βόλου (4η-21β.), βρίσκεται σε φόρμα στα τελευταία ματς και θέλει να συνεχίσει την καλή συγκομιδή βαθμών, κόντρα στον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών (11ος-11β.) ο οποίος «καίγεται» για βαθμούς.

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης (5ος-21β.) φιλοξενείται από τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας (10ος-11β.) που βρίσκεται με ισοβαθμία στην επικίνδυνη ζώνη, και θα ψάξει τη νίκη για να μη χάσει έδαφος με την πρώτη τριάδα.

Στο «Καυτανζόγλειο» η ΑΕΠ Ηρακλής (7η-16β.) υποδέχεται τον Βατανιακό (9ος-15β.) με τις δύο ομάδες να βρίσκονται πολύ κοντά στον βαθμολογικό πίνακα και να θέλουν αμφότερες τη νίκη για να ξεφύγουν από τη μέση της βαθμολογίας.

Τέλος, ο Αετός Σκύδρας (12ος- -11β.) δεν έχει αποσπάσει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας στο φετινό πρωτάθλημα και φιλοξενεί τη Δόξα Κρανούλας (8η-16β). Οι γηπεδούχοι δεν έχουν να ελπίζουν σε κάτι, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που αναζητούν το «τρίποντο» για να... αναρριχηθούν στη βαθμολογία.

Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 15:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα