Ο αποκαλυπτικός διάλογος των πολιστών του Πανιωνίου με παράγοντα

19:22 5/2/2012 - Πηγή: OnSports

«Δεν μας ενδιαφέρει ακόμα και αν στείλουμε την ομάδα στη Γ’ Εθνική», φέρεται να είπε εξωδιοικητικός παράγοντας στους πολίστες του Πανιωνίου, κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο πλευρών για τα χρήματα που οφείλονται στους παίκτες.

Οι πολίστες της ανδρικής ομάδας του Πανιωνίου, όπως είχαμε προαναφέρει, είχαν συνάντηση με παράγοντες του Πανιωνίου, προκειμένου να συζητήσουν για τα χρήματα που τους οφείλονται λίγο πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την περασμένη Πέμπτη. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, οι παίκτες μίλησαν για βιοποριστικό πρόβλημα αλλά και για τη λύπη που νιώθουν αφού μετά από μία τόσο καλή πορεία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη την βλέπουν ξαφνικά να διαλύεται.

Στην διάρκεια της συζήτησης, μίλησε και εξωδιοικητικός παράγοντας του Πανιωνίου που φέρεται να είπε πως, «είναι προτιμότερο να δούμε την αλήθεια κατάματα και να στείλουμε την ομάδα στην Α2. Κι αν δεν μπορούμε να την κρατήσουμε ούτε εκεί, ας την στείλουμε ακόμα και στη Β’ ή την Γ’ εθνική και να ξεκινήσουμε από το μηδέν».

Ο ίδιος παράγοντας σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στη μέχρι τώρα πορεία του Πανιωνίου, ακόμα και στη συμμετοχή του σε τελικούς ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Συγκεκριμένα, φέρεται πως είπε ότι οι προηγούμενοι πρόεδροι… πέταξαν τα χρήματά τους. Οι παίκτες ακούγοντας τα, βγήκαν εκτός… ορίων, προσπαθώντας με λόγια να βρουν το δίκιο τους.

Το θέμα μάλιστα, έφτασε και στα αυτιά των «πανθήρων», οι οποίοι κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό φώναζαν συνθήματα κατά του συγκεκριμένου παράγοντα. Εξάλλου, τα σχόλια για την υπάρχουσα κατάσταση στον Πανιώνιο έδιναν και έπαιρναν στη Νέα Σμύρνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα