Ο Χακόμπο, ο Ολυμπιακός και το Onsports!

Η επιβεβαίωση ενός ρεπορτάζ, ενίοτε μοιάζει με την εκδίκηση! Είναι ένα…πιάτο, που πολλές φορές τρώγεται κρύο! Ο Σανθ Χακόμπο φρόντισε να μας το υπενθυμίσει, με τα όσα δήλωσε σε ιστοσελίδα της Τρίπολης για την αφεντιά του και την κίνηση του Ολυμπιακού για την απόκτησή του τον περασμένο Δεκέμβρη.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας υποστήριξε πως τον περασμένο Δεκέμβρη, ο Ολυμπιακός χτύπησε

την πόρτα του Αστέρα για την αγορά των δικαιωμάτων του. Ωστόσο, τα 400.000 ευρώ που προσέφεραν οι «ερυθρόλευκοι» φάνηκαν λίγα στους Αρκάδες, με αποτέλεσμα το deal να μην ολοκληρωθεί και η επιθυμία του παίκτη να πιάσει το λιμάνι του Πειραιά να μην μετουσιωθεί σε πραγματικότητα.

«Ο Ολυμπιακός το Δεκέμβριο μίλησε με τον πρόεδρο και έκανε πρόταση 400.000 ευρώ στον Αστέρα. Ο σύλλογος αποφάσισε να μην την κάνει αποδεκτή. Για μένα ήταν μια ευκαιρία να παίξω στο Europa League αλλά και να διεκδικήσω τον τίτλο στην Ελλάδα, ωστόσο σεβάστηκα απόλυτα την απόφαση του Αστέρα. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός πήρε τον Κάρολ που είχε και πιο γνωστό όνομα στην Ευρώπη από ότι εγώ...» τόνισε ο Ισπανός πορτιέρο σχολιάζοντας το «φλερτ» με τους πρωταθλητές.

Tο Οnsports έγραψε αποκλειστικά στις 28/11 για την τρομερά καλή εντύπωση που έκανε ο πανύψηλος τερματοφύλακας στους ανθρώπους του Ολυμπιακού στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Τρίπολη, σημειώνοντας πως θα απασχολήσει μεταγραφικά τους «ερυθρόλευκους».

Σε άλλο ρεπορτάζ στις 13/1, γράψαμε πως ο 28χρονος τερματοφύλακας παρουσιάζεται θετικός για την μετακίνησή του στην πειραϊκή ομάδα και πετάει το...γάντι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής στη διοίκηση του Αστέρα. Εκείνο το ρεπορτάζ διαψεύστηκε τότε κατηγορηματικά από τον επίσημο Αστέρα, ωστόσο οι τελευταίες δηλώσεις του Χακόμπο έρχονται να αποκαταστήσουν την αλήθεια. Ετσι, για την ιστορία…

Keywords
Τυχαία Θέματα