Ο Χονδροκούκης σήκωσε τη γαλανόλευκη στην Πόλη

Η πίστη στην Ελλάδα δεν αναλύεται με όρους μνημονίου...

Εχθές το βράδυ, στα μαρτυρικά χώματα της Κωνσταντινουπόλεως, όπου το αίμα του μαρμαρωμένου ζύμωσε το έπος του Ελληνισμού εν μέσω προδοσίας και βαρβαρότητας, ένας Έλληνας ύψωσε την γαλανόλευκη.

Ο Δημήτρης Χονδροκούκης, πρακτικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Η ύπαρξή του δεν

εξηγείται με την λογική της Τρόικας και του μνημονίου. Οι μαθηματικοί τύποι που καθορίζουν την αξία των κρατών και των ανθρώπων δεν μπορούν να εξηγήσουν τις υπερχρονικές αξίες της Πίστης, της Αφοσίωσης, της Ελλάδας.

Όχι, ένα μικρό, χρεοκοπημένο κράτος σε μία γωνιά του πλανήτη, δεν μπορεί να παίρνει μετάλλια. Δεν μπορεί να έχει Χονδροκούκηδες, Εθνικές καλαθοσφαίρισης, ποδοσφαίρου, υδατοσφαίρισης, Κεντέρηδες, Χαλκιάδες, στις κορυφές των βάθρων.

Ανεξήγητες οι ανθρώπινες υπερβάσεις για τους γραφιάδες των γενοσήμων, των περικοπών, της μιζέριας και της ανθρώπινης εξαθλίωσης προκειμένου κάποιοι υπερεθνικοί εξουσιαστές να απολαμβάνουν καταδυναστεύοντας τον πλανήτη...

Και όμως η εξήγηση είναι τόσο απλή. Αναβλύζει στα πύρινα μάτια του Χονδροκούκη πριν το υπεράνθρωπο Άλμα, στα χείλη του μετά τον Άθλο: ΕΛΛΑΣ - ΕΛΛΑΣ τραγουδά ο άξιος κληρονόμος του πατρός (και προπονητή) του Κυριάκου. Ο συνεχιστής της γραμμής αίματος του Διαγόρα, του Μίλωνος, του Παρμενίδη, του Λούη, αλλά και των Υπεράνθρωπων μαχητών της Ελλάδας μέσα στους αιώνες.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr για το θέμα με τίτλο «Ο Χονδροκούκης σήκωσε τη γαλανόλευκη στην Πόλη»

Keywords
Τυχαία Θέματα