Ο χορός του Εργοτέλη

Τον ετήσιο χορό του θα διοργανώσει το Σάββατο (18/02, 21.00), σε γνωστό μουσικό κέντρο στην περιοχή Αρχάνες, ο Εργοτέλης.

Παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση, αλλά και φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν στιγμές χαλάρωσης στο κέντρο «Αναδρομές», στηρίζοντας παράλληλα οικονομικά το σύλλογο. Κατά τη διάρκεια του χορού θα γίνουν και βραβεύσεις σε όλους όσοι διακρίθηκαν εντός παρκέ και αρίστευσαν εκτός, την περσινή χρονιά.

Η ανακοίνωση: «Αγαπητοί φίλοι, σας ενημερώνουμε ότι ο σύλλογός μας διοργανώνει τον ετήσιο χορό του το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο μουσικό κέντρο «Αναδρομές» στις

Αρχάνες. Σας προσκαλούμε, εσάς, τα παιδιά σας και την παρέα σας να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί, σαν μια ενωμένη εργοτελίτικη παρέα. Στην εκδήλωση θα τιμηθούν όλοι οι αθλητές του συλλόγου, το παιδικό τμήμα της σεζόν 2010-11 για την ανεπανάληπτη επιτυχία του χάλκινου μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, ο αθλητής του συλλόγου Σκάνδαλος Χρήστος για την είσοδό του στην καλύτερη πεντάδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων και 2ος σκόρερ της διοργάνωσης, καθώς και οι αριστούχοι μαθητές των τμημάτων υποδομής.

Τιμή πρόσκλησης: 17 ευρώ (πλήρες μενού με άφθονο κρασί και αναψυκτικά).
Τιμή πρόσκλησης για τους αθλητές: 15 ευρώ.

Προσκλήσεις μπορείτε να παραλάβετε από την είσοδο του κέντρου «Αναδρομές». Η ώρα προσέλευσης έχει οριστεί για τις 21.00. Σας ευχαριστούμε και προσδοκούμε τη συμμετοχή σας».

Keywords
Τυχαία Θέματα