Ο Φουστέρ χτυπά εκεί που πρέπει! (photos+videos)

Δεν είναι ο μεγάλος γκολτζής του Ολυμπιακού. Άλλωστε και η θέση του δεν του το επιτρέπει (επιτελικός μέσος). Δεν θα βάλει τα πολλά γκολ μέσα σε μια σεζόν, αλλά τα σημαντικότερα και τα πιο καθοριστικά. O λόγος για τον Νταβίντ Φουστέρ...

Έβαλε το τελευταίο

Αυτός είναι ο Νταβίντ Φουστέρ και το απέδειξε και κόντρα στον Ατρόμητο, χαρίζοντας το τρόπαιο στους «ερυθρόλευκους» με το γκολ

που έβαλε και έκανε το 2-1 υπέρ των Πειραιωτών στο τελευταίο λεπτό της παράτασης του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Το τελευταίο τέρμα της χρονιάς για τους Πειραιώτες. Το κερασάκι στην τούρτα για τη δεύτερη σεζόν στο λιμάνι (από το 2010) του Ισπανού.

Είναι... παντού

Δεν έχει πετύχει ούτε τα 20 γκολ του Κέβιν Μιραλάς, ούτε τα 15 του Ράφικ Τζεμπούρ, ούτε τα 16 του Μάρκο Πάντελιτς σε όλες τις διοργανώσεις. Πέρα από αυτά που έχει συνεισφέρει με ασίστ του έχει και 10 δικά του. Τα τέσσερα στην Σούπερ Λίγκα και από δύο σε Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ και Κύπελλο Ελλάδας. Δηλαδή σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχε φέτος το συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

9/10 νικάει ο Ολυμπιακός

Με τα εννιά από τα δέκα τέρματα που έχει σημειώσει, έχει οδηγήσει σε ισάριθμες νίκες τους νταμπλούχους Ελλάδας –συμπεριλαμβανομένου αυτού στην παράταση του φετινού τελικού του Κυπέλλου-. Δηλαδή αν ο Φουστέρ σκοράρει, η ομάδα του Πειραιά νικάει κατά 90%.

Τα τέσσερα έχουν προέλθει με το δεξί πόδι, τα δύο με το αριστερό, τα τρία με κεφαλιά και το ένα με πέναλτι. Κάτι που αποδεικνύει ότι είναι πολυδιάστατος. Μάλιστα, πέντε στο πρώτο και τέσσερα στο δεύτερο ημίχρονο - πλην του τελικού που ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης - με το καλό του διάστημα να είναι αυτό μεταξύ 21-42ου λεπτού, στο οποίο έχει σημειώσει τα 6/10 φετινά του τέρματα.

Η μόνη ήττα

Η μόνη φορά που ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να νικήσει, παρόλο που ο 30χρονος άσος σκόραρε, ήταν στην ήττα με 2-1 στο Έμιρεϊτς από την Άρσεναλ για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, στην οποία είχε μειώσει το σκορ.

Δείτε τα εννιά γκολ του Νταβίντ Φουστέρ που συνοδεύτηκαν από νίκες του Ολυμπιακού σε Σούπερ Λίγκα, Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ και Κύπελλο Ελλάδας:

Σούπερ Λίγκα:

Στο 42' (στο 1:30 του βίντεο) ευστοχώντας σε πέναλτι που είχε κερδίσει ο Κέβιν Μιραλάς κάνει το 0-2 για τον Ολυμπιακό μέσα στο Παγκρήτιο εναντίον του Εργοτέλη για την 4η αγωνιστική σε ένα ματς που έληξε με 3-2 υπέρ των «ερυθρόλευκων»:

{youtube}8V6wM8htCcI{/youtube}

Ισοφαρίζει σε 1-1 στο 35' (στο 00:53 του βίντεο) με κεφαλιά μετά από ωραία σέντρα από δεξιά από τον Βασίλη Τοροσίδη, το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής (2-1) του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»:

{youtube}3WnKKgO_crg{/youtube}

Ανοίγει το σκορ με ευθύβολο σουτ με το αριστερό πόδι στο κέντρο και έξω από τη μεγάλη περιοχή στο 9' (00:09 του βίντεο) της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 14η αγωνιστική.

{youtube}jtmsZCIJMF0{/youtube}

Σε ένα από τα πιο παρα

Keywords
Τυχαία Θέματα