Ο Γκεμπρεσιλασιέ τρόμαξε από το πάχος του Ρονάλντο

Ο Χάιλε Γκεμπρεσιλασιέ, που δεν συνεχίζει πλέον για τους Ολυμπιακούς, είδε τον Ρονάλντο και... το έβαλε στα πόδια.

Ο κορυφαίος Αιθίοπας μαραθωνοδρόμος Χάιλε Γκεμπρεσιλασιέ δεν έχει πιάσει το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και δεν έχει σκοπό να παρατείνει το μαρτύριό του παρότι δέχεται πιέσεις από τους συμπατριώτες του. «Ο χρόνος μου απέχει περίπου τέσσερα λεπτά από του γρηγορότερου Αιθίοπα. Κανείς στη

χώρα δεν θα μπορεί να αποδεχθεί ότι θα γυρίσω από το Λονδίνο δίχως μετάλλιο» είπε ο 38χρονος αναφερόμενος στο θέμα. «Οι συμπατριώτες μου αυτό που περιμένουν είναι το χρυσό. Δεν μπορούν να δεχθούν ότι θα χάσω από κάποιον άλλο αθλητή. Πραγματικά μου αρέσει να αγωνίζομαι, όμως, δεν γίνεται να το κάνω μόνο για διασκέδαση» τόνισε ο ρέκορντμαν του αγωνίσματος.

Τα πολλά παραπανίσια κιλά του Ρονάλντο, όμως, τρόμαξαν τόσο τον Αιθίοπα που δεν έχει σκοπό να σταματήσει το τρέξιμο ποτέ: «Είδα τον Ρονάλντο στην τηλεόραση και διαπίστωσα πως έχει πάρει πολλά κιλά. Δεν θέλω να εξελιχθώ σαν αυτόν. Πραγματικά δεν θέλω. Ετσι θα συνεχίσω να τρέχω και να συμμετέχω σε αγώνες. Ο 38χρονος επιβεβαίωσε πως παραιτείται από την διεκδίκηση της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα