Ο Γκιώνης στον τελικό του E.T.T.U. Cup!

Ο Παναγιώτης Γκιώνης πανηγύρισε με την ομάδα του, την Ανζέρ, την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ένωσης (E.T.T.U. Cup).

Ο πρώτος στα χρονικά γηγενής Έλληνας πινγκπονίστας, που θα μετάσχει σε τελικό ευρωπαϊκού Κυπέλλου ομάδων, πήρε την πρόκριση με δεύτερη νίκη 3-1 εναντίον της Σεστάς. Στον διπλό τελικό θα βρει τη Μπορούσια Ντίσελντορφ, που απέκλεισε την Ενεμπόν, του Καλίν Κρεάνγκα.

Ο Κρεάνγκα είναι ο μοναδικός ως σήμερα από τη εθνική ομάδα που έχει πάρει μέρος σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης με τη γαλλική Μονπελιέ το 2003 στον τελικό του «Νάνσι Έβανς»

το οποίο είχε κατακτήσει. Ο Γκιώνης (Νο 44 στην παγκόσμια κατάταξη) νίκησε με 3-2 σετ τον Σλοβάκο Λιούμπομιρ Πίστεϊ (Νο 137).

Μετά τα επινίκια είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιʼ αυτή την πορεία γιατί αποκλείσαμε πολύ δύσκολες ομάδες και ιδίως τις γερμανικές. Είναι το καλύτερο φάρμακο για τον σύλλογο αυτή η επιτυχία γιατί στο πρωτάθλημα δεν έχουμε πάει τόσο καλά. Τώρα όλοι στην ομάδα χαμογελούν πλατιά και είναι πολύ ωραίο να βγάζεις ασπροπρόσωπους όλους αυτούς, που βλέπεις να πιστεύουν σε σένα και να σε έχουνε στην ομάδα τους. Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος και για το λόγο ότι θα παίξω για πρώτη φορά σε τελικό Ευρωπαϊκού Κυπέλλου συλλόγων και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στον απόλυτο θρίαμβο. Ξέρουμε βέβαια, πόσο ισχυρή είναι η Μπορούσια, η οποία προέρχεται από τρεις τίτλους Τσάμπιονς Λιγκ στη σειρά, αλλά θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για την υπέρβαση».

Keywords
Τυχαία Θέματα