Ο… Κριστιάνο Βλαχοδήμος της Ξάνθης!

Οποιος εργάζεται με τα χέρια, λέγεται εργάτης. Με τα χέρια και το μυαλό, τεχνίτης. Ενώ όποιος δουλεύει με τα πόδια, το μυαλό και την καρδιά, εκτός από ποδοσφαιριστής, λέγεται και καλλιτέχνης!

Να λοιπόν που καμιά φορά, οι μεταξωτές μεταγραφές, δεν συνδυάζονται απαραίτητα με μεταξωτά πορτοφόλια. Ο νέος καλλιτέχνης της Ξάνθης, έσκασε μύτη με ελάχιστο κόστος και εντελώς αθόρυβα το περασμένο καλοκαίρι στα Πηγάδια. Οσο το νερό πέφτει στο μύλο της σεζόν, αποδεικνύεται… λίρα εκατό και παράλληλα,

βάζει γερή υποψηφιότητα για να εξελιχθεί σε από τα super deals στην ιστορία των «υπερήφανων πωλήσεων» του Χρήστου Πανόπουλου!

Εξαιρετικός ο «killer» Μαρκόφσκι και ο «μάγος» Μαρσελίνιο, στην φετινή Skoda, αλλά στο φαινόμενο - Βλαχοδήμος, αρχίζουν σταδιακά να υποκλίνονται όχι μόνο οι παροικούντες την Ξάνθη, αλλά ολόκληρος ο ελληνικός ποδοσφαιρικός ντουνιάς.

Ο γεννημένος στις 11/10/1991 ομογενής μεσοεπιθετικός απέδειξε και στο ματς με τον Ολυμπιακό, πως διαθέτει δύο από τα πιο ευλογημένα στραβά πόδια που «οργώνουν» τα ελληνικά γήπεδα.

Εκτός από το one man show από την δεξιά πτέρυγα, το πλασέ του στην φάση του γκολ που έγειρε την πλάστιγγα της νίκης υπέρ της Ξάνθης, ήταν με μια λέξη άπιαστο! Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, το μόνο που μπορεί να κάνει ο Μέγιερι και ο κάθε Μέγιερι, είναι να προσευχηθεί, εάν βεβαίως προλάβει!

Λένε πως είναι γκολ είναι σαν την γέννηση ενός παιδιού. Πάντα νιώθεις απέραντη ευτυχία και δεν ξέρεις πώς να την εκδηλώσεις. Ο νεαρός άσος αφού τίναξε τα δίχτυα του Ολυμπιακού, ο πανηγυρισμός του είχε τον σκοπό του. Μετά τα πρώτα βήματα, έπεσε στο χορτάρι και γύρισε την πλάτη προς το μέρος της τηλεοπτικής κάμερας, προκειμένου να φανεί σε πρώτο πλάνο το επίθετό του. Λες και ήθελε να συστηθεί για μία ακόμη φορά στο ελληνικό κοινό και να εμπεδώσουμε το όνομά του…

Η Στουτγκάρδη και ο αδελφός Οδυσσέας

Γεννημένος στη Στουτγκάρδη, αποτελεί το πρώτο από τα δύο παιδιά της οικογένειας Βλαχοδήμου, που… δραστηριοποιείται στη Γερμανία και τη συγκεκριμένη πόλη από τα τέλη της δεκαετίας του ‘60. Ο παππούς του Παναγιώτη αποχώρησε από την Ελλάδα με το μεγάλο κύμα μετανάστευσης. Βρίσκοντας πολύ καλύτερες συνθήκες ζωής η οικογένεια, παρέμεινε με… εισιτήριο διαρκείας στην γερμανική πόλη.

Ο μικρός αδελφός του, Οδυσσέας, είναι ποδοσφαιριστής της Στουτγκάρδης (στην Κ-17 του συλλόγου) και βασικό μέλος της Εθνικής Παίδων της Γερμανίας. Μάλιστα, πέρυσι η Άρσεναλ φέρεται να έκανε πρόταση εκατομμυρίων ευρώ στην Στουτγκάρδη, την οποία αρνήθηκε η γερμανική ομάδα, ενώ η Μπάγερν είναι έτοιμη να προσφέρει ακόμη και τρία μύρια για να του φορέσει τα γάντια της!

Τα δύο αδέλφια κόλλησαν από πιτσιρίκια το μικρόβιο της μπάλας. Τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα έγιναν στην τοπική ομάδα ονόματι Βάνγκεν. Το 2000 η Στουτγκάρδη ανακάλυψε σε ηλικία μόλις 10 ετών τον Παναγιώτη και χωρίς ιδιαίτερη σκέψη τον πρόσθεσε στις ακαδημίες της. Αφού πέρασε από όλα τα κλιμάκια της ομάδας, έφτασε την περυσινή σεζόν να αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα του σ

Keywords
Τυχαία Θέματα