Ο Ντόμπος περιγράφει τη ζωή του…

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Άντον Ντόμπος μετά το σοβαρό του ατύχημα δεν θυμάται ότι υπήρξε ποδοσφαιριστής!

Σοκαριστικές είναι οι δηλώσεις του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Άντον Ντόμπος ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά μετά το σοβαρό του ατύχημα το καλοκαίρι του 2008.

Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε για δύο σεζόν στην ΑΕΚ

και δέθηκε απίστευτα μαζί της, μιλάει για το ατύχημά του και τη ζωή του μετά από αυτό.

«Αισθάνομαι καλά τώρα. Ακολουθώ θεραπεία και ξεκουράζομαι. Ακόμη έχω προβλήματα όμως με τη μνήμη μου. Με ρωτούν εάν θυμάμαι τον Μάριους Λάκατους. Τον γνωρίζω μόνο από όσα βλέπω στις κασέτες, δεν τον θυμάμαι εμφανισιακά. Μόνο το όνομα του! Επίσης εξεπλάγην όταν έμαθα πώς ήμουν πρόεδρος της Πόλι Τιμισοάρα και της Κλουζ. Δεν θυμάμαι καν που έπαιξα ποδόσφαιρο», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Δεν μπορώ να ασχοληθώ επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Ότι ήταν να κάνω, το έκανα. Είμαι χαρούμενος που αγωνίστηκα στο παρελθόν. Εάν μπορούσα να θυμηθώ ξανά θα επέστρεφα, όμως στην παρούσα φάση είναι ανέφικτο. Όπως και να έχει αγαπώ και την τωρινή ζωή μου. Είναι κάτι που με βοηθά να παραμένω στο ποδόσφαιρο».

Τέλος για την απώλεια μνήμης που έχει, είπε: ««Κάποιες φορές νιώθω πολύ κουρασμένος. Δεν μπορώ καν να παρακολουθήσω στην τηλεόραση ένα ποδοσφαιρικό ματς. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι αλλά δεν γίνεται». Φυσικά για το 2012 εύχεται: «Πάνω απ'όλα υγεία και να μην έχω κενά με τη μνήμη μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα