Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης απέδωσε τα εύσημα…

Η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξήρε την αστυνομική διεύθυνση Λάρισας, για την άψογη τήρηση των μέτρων τάξης , στον Κυριακάτικο (27/11) αγώνα με τη Νίκη Βόλου.

Οι άνθρωποι της Θεσσαλικής ομάδας, απέδωσαν τα εύσημα στους οπαδούς των φιλοξενούμενων για την θετική τους παρουσία στις εξέδρες, ενώ συνεχάρησαν την διαιτησία για το άριστο των αποφάσεων της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Οικονόμου Τσαριτσάνης:



«Η αστυνομική διεύθυνση Λάρισας και το αστυνομικό τμήμα Ελασσόνας συνέβαλαν αποτελεσματικά στη διατήρηση της τάξης εντός και εκτός

γηπέδου, κατά την ποδοσφαιρική αναμέτρηση της Κυριακής 27/11 ανάμεσα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης και τη Νίκη Βόλου, αποδεχόμενοι το αίτημα της διοίκησης του συλλόγου και συνεργαζόμενοι άψογα, προσθέτοντας θετικά με την παρουσία τους στην ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού. Σημαντική επίσης κατέστη η συνδρομή και η συνεργασία του παρατηρητή αγώνα κ Χρήστου Δαρόγλου.

Από μέρες πριν, είχε δηλωθεί πρόθεση της φιλοξενούμενης ομάδας να προσέλθει στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης μεγάλος αριθμός φιλάθλων, κάτι το οποίο συνέβη, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί το παραμικρό επεισόδιο, αποτελώντας η παρουσία τους στο γήπεδο, γιορτή, με την ομολογουμένως όμορφη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν υπέρ της ομάδας τους. Και σε εκείνους και σε όλους γενικά τους φιλάθλους, που παραβρέθηκαν στο γήπεδο, όπως επίσης στους οργανωμένους οπαδούς του Οικονόμου (Zvan boys), αξίζουν συγχαρητήρια για την συμπεριφορά που επέδειξαν.

Σε ένα ομαδικό άθλημα όπως το ποδόσφαιρο, που πολλές φορές τόσο ο φίλαθλος κόσμος όσο και οι αρμόδιοι φορείς των αγωνιζόμενων ομάδων, θεωρώντας την διαιτησία ως κύρια υπεύθυνη για αλλοίωση αποτελεσμάτων, καταφέρονται με αρνητικά σχόλια, η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης, μη θέλοντας να προκαταλάβει κάτι πέραν της πραγματικότητας που διαπίστωσαν όλοι όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι πρωταθλήματος στην πρεμιέρα της football league II ανάμεσα στον Οικονόμο και τη Νίκη Βόλου, συγχαίρει και τους 4 διαιτητές της αναμέτρησης κ.κ. Καραντώνη Δημήτρη, Παρασίου Στέφανο (Ημαθίας), Λαφαντζή Κων/νο (Πιερίας) και Μηλιάδη Κων/νο (Μακεδονίας), για την άριστη διαιτησία καθώς επίσης την υποδειγματική συμπεριφορά και τέλεση των καθηκόντων τους στον υπ’ όψιν αγώνα. Τέτοιου επιπέδου διαιτησίες, κοσμούν πραγματικά το άθλημα, κάτι το οποίο έχει ανάγκη ο χώρος του ποδοσφαίρου.

Για την ΠΑΕ Οικονόμος Τσαριτσάνης
Μπαμπάλης Γιώργος (υπεύθυνος επικοινωνίας)».

Keywords
Τυχαία Θέματα