Ο Ολυμπιακός… βούλιαξε τους εφήβους του Πανιωνίου

22:32 2/2/2012 - Πηγή: OnSports


Το είχαμε δει πέρσι με τον Ολυμπιακό, το είδαμε και σήμερα στον Πανιώνιο! Η ανδρική ομάδα της Νέας Σμύρνης δήλωσε αποχή από το ματς με τους «ερυθρόλευκους», με τον Ολυμπιακό να παίρνει μια άνετη νίκη με 21-5.

Σε ένα παιχνίδι που δεν χωρά ιδιαίτερη ανάλυση, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Πανιωνίου με 21-5 στο πλαίσιο

της 11ης αγωνιστικής και παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος, παίρνοντας παράλληλα τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Ο Πανιώνιος κατέβηκε με την εφηβική ομάδα εξαιτίας της αποχής των ανδρών, οι οποίοι επέλεξαν αυτόν τον τρόπο για να διαμαρτυρηθούν για τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στο σύλλογο. Ο Θοδωρής Βλάχος από την άλλη πλευρά, χρησιμοποίησε τους νεαρούς παίκτες προκειμένου να δοκιμάσει διάφορα σχήματα.

Τα 8λεπτα: 2-9, 1-6, 1-1, 1-5.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Σελετόπουλος): Παπαηλιού, Καρακάσης Ν. 3, Αλβέρτης, Μπίσκας, Γρηγορόπουλος, Καρακάσης, Δρακόπουλος, Κομτζιάς, Κούφαλης, Μανδηλαράς, Κουκής. Λάππας 2, Χαλκοπιάδης, Σιάκης, Μυγόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θόδωρος Βλάχος): Γαλανόπουλος, Δελακάς, Μάζης 1, Χατζηκυριακάκης 3, Φουντούλης Ι. 5, Δερβίσης 1, Μπλάνης 1, Κόλιανιν, Μουρίκης 2, Κολόμβος 5, Σχίζας 1, Φλώρος Χρ., Καλογεράκος, Πρέκας 2.

Διαιτητές: Μοιράλης, Κουρέτας

Keywords
Τυχαία Θέματα