Ο «Πάτερ» και οι… θεόστραβοι διαιτητές

Γεια χαρά σας onsporωμένοι και onsporωμένες μου. Σαν χτες πέρσι τέτοια μέρα η γη κουνήθηκε με τον απίστευτο σεισμό στη
Φουκοσίμα και η φύση απέδειξε στον αλαζόνα άνθρωπο πόσο μικρούλης είναι μπροστά της. Έδειξε και ότι η μόνη πλάκα που κάνει είναι η… τεκτονική πλάκα, που όταν αποφασίσει να την κουνήσει λίγα εκατοστά, απαυτώνεται το σύμπαν.

Πάμε παρακάτω. Το καθάρισε το ντέρμπι η ΑΕΚ και ο Λεονάρντο έδειξε το μπλουζάκι του που έγραφε «Ανήκω στον Χριστό». Ναι, αλλά ο… διάολος έσπασε το ποδάρι του και κέρδισε η ΑΕΚ

των τόσων προβλημάτων.


Βέβαια ο Παναθηναϊκός βράζει για τη διαιτησία και εδώ εμπλέκει το θρησκευτικό στοιχείο, καθώς στο οφσάιντ-γκολ, διαιτητής και επόπτης απέδειξαν ότι είναι…θεόστραβοι!


Όμως με «Πάτερ» στον πάγκο η ΑΕΚ είχε βίσμα. Όλη τη βδομάδα δε, ο Κωστέ τους έκανε πολύ χαλαρή προπόνηση τη λεγόμενη θρησκευτική προπόνηση, γιατί δεν ήθελε να τους… ξε-θεώσει!


Ο Χριστοδουλόπουλος τα έβαλε με το διαιτητή. Ο Βγενόπουλος τα έβαλε στην τράπεζα!


Μια σφήνα μπάσκετ: Φήμες ότι μετά τον χαμένο τελικό, ο Αγγελόπουλος θα βάλει μπλουζάκι που θα λέει:«Δεν πληρώνω ΕΥΔΑΠ. Πάω στη βρύση, αλλά ΔΕΝ πίνω νερό» διαψεύδονται…


Έγινε και η Γ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ένα μπορώ να πω. Ότι καθ’ όλη τη διάρκειά της, η ατμόσφαιρα ήταν… Γηπελεκτρισμένη!


Ο Βγενόπουλος κάποια στιγμή αποκάλεσε «Πατέρα» τον Πολέμη. Μπερδεύτηκε μάλλον.


Μια και το’ φερε η κουβέντα. Πόσο πατριαρχική πρέπει να ήταν η κοινωνία που όταν είχε χτυπήσει κάποιος, το στήριγμα το ονόμασε πατερίτσα και όχι… μητερίτσα;


Μήπως ο Βγενό αποκάλεσε τον Πολέμη «Πατέρα», για να δείξει ότι είναι οικογενειακό το κλίμα;


Πάντως μπορεί να αποκάλεσε Πατέρα τον Πολέμη, αλλά η… μητέρα των μαχών θα γίνει για το θέμα της Γηπέλ.


Άσχετο: Μα καλά τα έβαλαν όλοι με τον μπάρμπα που πέταξε το γιαούρτι στον Μπένυ; Απλά τον είδε υπέρβαρο και είπε να του ξεκινήσει διατροφή με γιαουρτάκι άπαχο.
Και βγήκαν οι υποστηρικτές του Μπένυ να πουν ότι αυτά είναι πράγματα πολύ λυπηρά. Μάλλον 0% λιπαρά ήταν…


Ανακοίνωση… κοίνωση… κοίνωση (το έκο από τα μεγάφωνα):
«Παρακαλούνται οι παίκτες του ΠΑΟΚ όπως εξέλθουν επειγόντως στον αγωνιστικό χώρο για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Έχουν παρέλθει ήδη 20 λεπτά από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή και δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα…»


Παρακαλείται επίσης όποιος έκλεψε τον Νιμανί από τα κέρινα ομοιώματα της μαντάμ Τισό να τον γυρίσει πίσω.


Αν αποκτηθεί ο Νιμανί θα είναι περιουσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ακίνητη περιουσία…


Και γιατί ο Νιμανί δεν μπορεί να γιορτάσει το Πάσχα; Γιατί είναι… κινητή εορτή!


Πληροφορίες ότι το παλικάρι που έλουσε με τις 5 κρύες μπύρες την Μέρκελ, αφού απολύθηκε, προσλήφθηκε άμεσα ως διευθυντής μάρκετινγκ από την Κλερόλ Χέρμπαλ και το σαμπουάν μπύρας, ελέγχονται. Μην το πιείτε, λουστείτε το!


Το πιο σέξι γήινο κορίτσι της διπλανής πόρτας, η δικιά μας Τζένιφερ Άνιστον θα παντρευτεί στ

Keywords
Τυχαία Θέματα