«Ο Ρόσι έχει υψηλό κίνητρο...»

10:29 5/4/2012 - Πηγή: OnSports

Την άποψη ότι ο Βαλεντίνο Ρόσι είναι σε θέση να πάρει νίκες στο φετινό πρωτάθλημα έχοντας την κατάλληλη στήριξη από την ομάδα του, εξέφρασε ο αγωνιστικός διευθυντής της Ducati, Βίτο Γκουαρέσκι.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι θέλει, σίγουρα, να ξεχάσει την περσινή σεζόν, άπαντες ωστόσο, στην Ducati αισιοδοξούν ότι ο «γιατρός» με την κατάλληλη υποστήριξη, αλλά και τις απαραίτητες βελτιώσεις στη μοτοσυκλέτα της ομάδας, θα καταφέρει ν’ ανακάμψει λίαν συντόμως.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις

του αγωνιστικού διευθυντή της Ducati, Βίτο Γκουαρέσκι:

«Δεν είναι τόσο νέος όπως όταν πήγε στη Yamaha το 2004, αλλά το κίνητρό του είναι υψηλό και νομίζω ότι ο Βαλεντίνο με καλή στήριξη είναι ικανός να κερδίσει. Είναι σημαντικό να κάνει καλό ξεκίνημα και να μείνει κοντά στους πρώτους. Ο Βαλεντίνο κατάλαβε αμέσως ότι δουλέψαμε πάνω στη βελτίωση της μοτοσικλέτας και δεν έμεινε στάσιμος... Καταλάβαμε τι ήθελε κι αρχίσαμε ν’ αλλάζουμε τη μοτοσικλέτα. Δεν είναι, όμως, δυνατό αμέσως ν’ αλλάξουμε τη μοτοσικλέτα και χρειαζόμαστε χρόνο. Αλλά γνωρίζαμε ότι έπρεπε να κατασκευάσουμε μια εντελώς καινούρια μοτοσικλέτα… Νομίζω ότι για αυτόν τον λόγο ο Βαλεντίνο έμεινε ήρεμος…».

Keywords
Τυχαία Θέματα