Ο Σάντος δεν καλεί Χιώτη γιατί γουστάρει Ζαμπέτα

21:46 8/3/2012 - Πηγή: OnSports

Γεια χαρά σας onsporωμένοι και onsporωμένες μου. Τρέλανε όλη την Ευρώπη ο ΑΠΟΕΛ. Τέτοια επιτυχία από Χιώτη, είχε να γίνει από την εποχή του Μανώλη του μεγάλου σολίστ με μπουζούκι!

Με Χιώτη πώς να μην είναι… οργανωμένη αυτή η ομάδα;


Η επιτυχία ήρθε επί της Λιόν γι’ αυτό ήταν… με-Γάλλοι!


Ο Σάντος γιατί δεν καλεί Χιώτη στην Εθνική; Επειδή θέλει παίκτη από κάποιο άλλο… νησί;


Ή μήπως δε γουστάρει Χιώτη γιατί προτιμά…

Ζαμπέτα;


Οι παίκτες και ο προπονητές που δεν έκαναν για τις ελληνικές ομάδες πήγαν στην Κύπρο και τώρα παίζουν στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι σαν να διώχνεις την γκόμενά σου επειδή τη θεωρείς άσχημη και αυτή μετά να βγαίνει Μις Κόσμος! Δεν ήταν αυτή άσχημη, εσύ ήσουν τυφλός!


Κάποια στιγμή, όχι πολύ μακριά στο μέλλον, θα γίνει κι αυτό: Παίκτες που δεν θα μπορούν να αγωνιστούν στο ανώτερο κυπριακό πρωτάθλημα, θα καταντούν να αγωνίζονται στο ελληνικό και στη Σούπερ Λίγκα…


Ο Καραγκούνης έκανε το τραπέζι στους συμπαίκτες του και δεν άγγιξε το ψωμί. Έτσι για να μην τολμήσει κανένας να πει ότι ο Κάρα τα… έφαγε τα ψωμιά του!


Τελικά, οι μόνοι πρίγκιπες που δεν έχει φέρει ο Τσάκας ως τώρα, είναι ο… τραγουδιστής ο Prince και τα… τσιγάρα με το ίδιο όνομα!


Μα καλά, δεν το περίμεναν ότι θα γίνει μεγάλος πατάταγος με τις φθηνές πατάτες; Φάγαμε τόσο καιρό «πατάτα» με τους διάφορους και αδιάφορους που μας κυβερνούσαν, σιγά μην αφήναμε τώρα τη φθηνή πατάτα να πάει χαμένη.


Οι άλλοι έξω από την Καβάλα, έκλεψαν ένα φορτηγό με ψάρια. Προφανώς τους έστειλε το αφεντικό της σπείρας και τους είπε: Άντε να δούμε τι… ψάρια πιάνετε!


Και προφανώς αυτοί μετά από τη ληστεία, δεν είναι πλέον καθόλου… ψαρωμένοι.


Πληροφορίες λένε ότι αν συλληφθούν, στην ανάκριση θα τηρήσουν σιγή… ιχθύος!


Ο άλλος πάλι, πήγε κι έκλεψε καμπάνες από δυο εκκλησίες. Προφανώς το όνειρό του ήταν να γίνει αθλητικός δικαστής και να ρίχνει …καμπάνες.


Άλλη πληροφορία λέει, ότι αυτός που έκλεψε τις καμπάνες, είναι λατίνος ποδοσφαιριστής που ατύχησε και δεν μπόρεσε να παίξει στο Κόπα Λιμπερταδόρες και γι’ αυτό προσπάθησε τώρα να παίξει στο Κόπα…Καμπάνα!


Άλλη πάλι πληροφορία, από τελείως χύμα και κουτουρού καφενειακή πηγή λέει, ότι είναι τραγουδιστής και ήθελε απλά να αποκτήσει φωνή… καμπάνα.


ΥΓ: Πέρασε ο νόμος για τα φάρμακα-δολοφόνους. Σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο βήμα είναι το Υπουργείο Υγείας να απαγορέψει στους Έλληνες παίκτες να κάνουν πλέον… φαρμακερά σουτ. Το δικαίωμα αυτό θα έχουν μόνο, όσοι είναι από Πακιστάν, Ινδία που θα μπορούν να σουτάρουν και μάλιστα όχι μόνο φαρμακερά, αλλά και… θανατηφόρα σουτ!
Περαστικά μας…

Keywords
Τυχαία Θέματα