Οφσάιντ από αράουτ και άλλοι 10 νέοι κανονισμοί

Γεια χαρά σας onsporωμένοι και onsporωμένες μου. Στα κεντρικά της και της FIFA επικρατούσε από χτες ένας άνευ προηγουμένου οργασμός. Τα τηλέφωνα χτυπούσαν σαν τρελά οι καλλίγραμμες γραμματείς έτρεχαν σαν τρελές κάνοντας μικρά βηματάκια όσο τους επέτρεπαν οι στενές φούστες από τα ταγέρ και όλα ήταν σε λίγο έτοιμα για την επίσημη συνέντευξη τύπου.

Μετά την απόλυτη καινοτομία στο ματς της Λάρισας να δοθεί οφσάιντ από αράουτ, οι Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες και οι αρχιδιαιτητές, όλου του κόσμου το θεώρησαν σαν ένα σημάδι, σαν

μια τέλεια αφορμή, να θέσουν σε εφαρμογή τους 10 νέους κανονισμούς που ετοίμαζαν τόσο καιρό. Ιδού λοιπόν ποιοι είναι αυτοί:


1. Γκολ, θα λογίζεται αυστηρά και μόνο αν το υποδείξει ο διαιτητής. Ακόμα και αν η μπάλα δεν μπει σε κανονική εστία, αλλά σε… φοιτητική εστία.


2. Το πέναλτυ θα εκτελείται από την άσπρη Βούλα. Δηλαδή από μια κοπέλα που θα την λένε Βούλα και δε θα είναι μαύρη.


3. Τοποθετείται επιτέλους στη γραμμή της εστίας, για να ξέρουν όλοι αν πέρασε ή όχι τη γραμμή ολόκληρη η μπάλα, το ηλεκτρονικό μάτι. Και πιο συγκεκριμένα, το μάτι… κουζίνας, ειδικά αν ο ρέφερι… ψήνεται να ευνοήσει τη μια ομάδα.


4. Ο χλοοτάπητας, για να έχει και την κυριολεκτική έννοια του όρου «τάπητας» θα έχει στις γραμμές του άουτ κα του αράουτ κανονικούς κόμπους και κρόσια. Έτσι όπως έχουν γίνει τα νεύρα του κοσμάκη από τα σφυρίγματα…

5. Οι γραμμές του αράουτ θα είναι είτε… σιδηροδρομικές γραμμές όταν θα θέλουν οι διαιτητές μια ομάδα να πηγαίνει…τρένο, είτε… τηλεφωνικές γραμμές όταν θα πρέπει να πάρει το μεγάλο αφεντικό και να πει στον κόρακα ποια ομάδα θα σπρώξει.

*Ειδική εξαίρεση θα γίνεται στο πρωτάθλημα της Κολομβίας όπου οι άσπρες γραμμές, λόγω εντόπιας παραγωγής θα γίνονται από… λουκουμόσκονη.


6. Ο διαιτητής, θα μπορεί κατά βούληση να δείξει όχι απλά κίτρινη και κόκκινη κάρτα, αλλά και άλλα χρώματα της δικής του επιλογής όπως σομόν, ιβουάρ, ζαχαρί, γκρενά, ή επίσης να πάει σε ένα τελείως άλλο μοτίβο κάρτας, όπως κάρτα… καυσαερίων, κάρτα Καρφούρ, κάρτα Μασούτη, κάρτα Χριστουγέννων ή αν είναι μεγάλη μούρη και… φάτσα κάρτα.


7. Για να εξασφαλίζεται το 50-50, όλοι οι διαιτητές, θα φορούν εκτός από τον δονητή στο ένα μπράτσο και μια μικρή συσκευή για ηλεκτροσόκ στο άλλο μπράτσο ή σε άλλο σημείο στο σώμα τους άμα γουστάρουν. Η συσκευή θα είναι συνδεδεμένη με δύο τηλεκοντρόλ, που θα τα κρατούν οι δύο πρόεδροι των ομάδων οι οποίοι θα παρακολουθούν από τα επίσημα. Αν ένα σφύριγμα δεν αρέσει θα τροφοδοτούν με μικρή ή και μεγαλύτερη ανάλογα με την παπαριά που έχει κάνει ο ρέφερι, τη συσκευή. Αυτή θα είναι διαιτησία σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, όχι αστεία…


7. Ο ρέφερι θα μπορεί να παρέμβει με ανεξίτηλο μαρκαδόρο μουντζουρώνοντας το πρόσωπο κάποιου παίκτη αν δεν του αρέσει η φάτσα του. Το τι θα ζωγραφίσει, π.χ μουστάκι, ψεύτικα γυαλιά, χοντρές ελιές, μύγες στη μύτη, μαύρα δόντια, είναι στη διακριτική του ευχέρεια. Οτιδήποτε πάντως, για να μην φαίνεται τόσ

Keywords
Τυχαία Θέματα