Οι αμαζόνες μας…

Τέσσερις αμαζόνες προηγούνται μετά τους πρώτους δύο γύρους των κατηγοριών εφήβων, νέων ιππέων και ενηλίκων και τον πρώτο γύρο της κατηγορίας παίδων στο πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας, που διεξάγεται από χθες στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Στην κατηγορία Ενηλίκων η Κατερίνα Λω και ο Largos 22 είναι στην 1η θέση μετά τα δύο αγωνίσματα St George και Inter I με ποσοστό 64,430% και ακολουθεί στην 2η θέση ο Στέλιος

Σταυρουλάκης με τον Laddys με ποσοστό 58,995%. Αύριο ο πρωταθλητής θα κριθεί από το αγώνισμα freestyle ενηλίκων. Στην κατηγορία νέων ιππέων η Αναστασία Βερούτη και ο Davidoff είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας μετά τα δύο αγωνίσματα, το St George και το σημερινό των νέων ιππέων με ποσοστό 64,515%, ενώ στην 2η θέση είναι η Βάλια Κούπενου με τον Ihor με ποσοστό 56,315%. Το αυριανό freestyle θα κρίνει τον τίτλο τον πρωταθλητή. Στην κατηγορία εφήβων, μετά τα πρώτα δύο αγωνίσματα προηγείται η περσινή πρωταθλήτρια Φωτεινή Γεωργίτσου με την Kolliante με ποσοστό 67,055%, ενώ ακολουθούν στην 2η θέση η Φανή Σταφυλοπάτη με τον Cassian με ποσοστό 65,190% και στην 3η θέση η Αμαρυλλίς Γουλανδρή με τον Red Diamond με ποσοστό 64,975%. Ακόμη, μετά το αγώνισμα Α4 Παίδων, στην 1η θέση είναι η περσινή πρωταθλήτρια Κυβέλη Τζωρτζάκη με τον Ombos Yamma Yamma Man με ποσοστό 69,77%, στην 2η θέση η Μελίνα Ζωγράφου με τον Nocsley από την Καβάλα με ποσοστό 69,20% και στην 3η θέση η Κατερίνα Πεχυνάκη με τον Trifonas από την Κρήτη με ποσοστό 61,15%. Το αυρινό αγώνισμα Α5 παίδων θα κρίνει τον τίτλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα