Οι ανησυχίες του Σάντος για καιρό και χλοοτάπητα

Η Εθνική ομάδα θα δώσει φιλικό με το Βέλγιο στο Παγκρήτιο την Τετάρτη (29/2), με τον Φερνάντο Σάντος να έχει διάφορες ανησυχίες εξωαγωνιστικές.

Οι συνθήκες διεξαγωγής της αναμέτρησης προβλημάτισαν τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, καθώς ρώτησε να μάθει για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, αλλά και τις καιρικές συνθήκες.

Την τελευταία φορά που ο Σάντος βρέθηκε στο Πανγκρήτιο, ήταν πριν ένα χρόνο, στο παιχνίδι Εργοτέλης – Άρης και τότε η κατάσταση του χλοοτάπητα δεν ήταν καλή. Γι’ αυτό προ ημερών

επικοινώνησε με τον συμπατριώτη του Ζεσουάλντο Φερέιρα, προκειμένου να ενημερωθεί, καθώς ο Παναθηναϊκός έπαιξε στην Κρήτη με τον Εργοτέλη πριν από δέκα μέρες. Ο προπονητής των «πρασίνων» μετέφερε στον Σάντος τα καλύτερα για τον νέο χλοοτάπητα, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τον τεχνικό της Εθνικής μας ομάδας.

Οσον αφορά τις καιρικές συνθήκες, ο Πορτογάλος ρώτησε αμέσως μόλις προσγειώθηκε στο Ηράκλειο. Εξάλλου, εκτός από το πώς ο καιρός θα επηρεάσει τον αγώνα, υπάρχει ανησυχία και για την προσέλευση των φιλάθλων στις εξέδρες, καθώς στόχος όλων είναι να γεμίσει το Παγκρήτιο, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια της Εθνικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα