Οι διαιτητές του τελικού

Οι Χριστοδούλου, Αναστόπουλος και Φούφης, με αναπληρωματικό το Σχινά, θα είναι οι διαιτητές του 38ου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αρχικά στην κληρωτίδα μπήκαν τα ονόματα των Αναστόπουλου, Γκόντα, Σχινά και Χριστοδούλου, με το μάνταζερ του Παναθηναϊκού Μάνο Παπαδόπουλο να τραβάει το όνομα του Χριστοδούλου και τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού

Γιώργο Σκινδήλια του Αναστόπουλου. Στη συνέχεια, στην κληρωτίδα μπήκαν τα ονόματα των Κορομηλά, Τανατζή και Φούφη και ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στέλιος Συμεωνίδης, που συντόνισε τη διαδικασία, τράβηξε το όνομα του Φούφη. Αναπληρωματικός κληρώθηκε να είναι ο Σχινάς.

Στον εισαγωγικό λόγο του, ο Στέλιος Συμεωνίδης ανέφερε: «Πιστεύουμε πως θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των δύο ομάδων, αλλά και ολόκληρου του ελληνικού μπάσκετ. Εσείς οι δύο είστε επάξιοι εκπρόσωποι του ελληνικού μπάσκετ, με την παρουσία σας και εντός και εκτός ελληνικών συνόρων. Μας ενδιαφέρει η καλή διαιτησία και το καλό μπάσκετ και στόχος μας είναι να συμβάλουμε κατά τον καλύτερο τρόπο στην ομαλή διεξαγωγή του τελικού, ώστε να μην κριθεί από τα σφυρίγματα των διαιτητών, αλλά από την απόδοση των δύο ομάδων».

Keywords
Τυχαία Θέματα