Οι επιλογές του Βενγκέρ

Μετά την φυγή των Σαμίρ Νασρί και Σεσκ Φάμπρεγκας στα τέλη του καλοκαιριού ο Αρσέν Βενγκέρ αναμένεται να ενισχύσει την Αρσεναλ στη μεσαία γραμμή και το Onsports σας παρουσιάζει τους υποψήφιους.

Για κάθε ομάδα στον κόσμο η γραμμή του κέντρου είναι η σημαντικότερη για να εγγυηθεί την επιτυχία της. Η Άρσεναλ φαίνεται να το έχει νιώσει γαι τα καλά αυτό, καθώς την φετινή σεζόν ξεκίνησε αισθητά αποδυναμωμένη και αυτό φάνηκε από το ξεκίνημά

της στην σεζόν που ήταν τραγικό.

Οι αποχωρήσεις των Σαμίρ Νασρί και Σεσκ Φάμπρεγκας άφησαν ακάλυπτα τα κενά στο κέντρο των «κανονιέρηδων» και ο Αρσέν Βενγκέρ καλείται να τα καλύψει, ειδικά σε περίπτωση που η ομάδα του πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, κάτι που αυτή τη στιγμή μοιάζει πολύ πιθανό.

Το Onsports σας παρουσιάζει τους πέντε υποψήφιους που θα μπορούσαν να βρεθούν στο κέντρο της ομάδας και να έχουν μεγάλη επιτυχία.

5. Γιοάν Γκουρκίφ

Ο Γιοάν Γκουρκίφ είναι από τους καλύτερους μέσους στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή και το μέλλον του έχει συνδεθεί με αυτό της Άρσεναλ στο πρόσφατο παρελθόν. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι ο ίδιος έχει προσπαθήσει να κάνει καριέρα μακριά από την Γαλλία χωρίς να τα καταφέρει από το πέρασμά του στην Μίλαν.

Ο ίδιος βρίσκεται στη λίστα αρκετών ομάδων μέχρι στιγμής, ωστόσο ο Αρσέν Βενγκέρ είναι στην ευχάριστη θέση να μιλάει την ίδια γλώσσα με τον Γάλλο μέσο, ενώ έχει και επιτυχημένο παρελθόν με τους συμπατριώτες του. Σίγουρα θα ήταν μία εξαιρετική επιλογή για τους «κανονιέρηδες» για να αντικαταστήσει τον Σεσκ Φάμπρεγκας και να παίξει μαζί με τον Αλεξάντερ Σονγκ στο κέντρο της ομάδας.

4. Μάρεκ Χάμσικ

Σε λίγο καιρό το συμβόλαιο του Μάρεκ Χάμσικ με το… Καμπιονάτο έρχεται στο τέλος του, καθώς ο ίδιος επιθυμεί να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και να αγωνιστεί σε ένα ακόμα καλύτερο πρωτάθλημα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σλοβάκος μέσος θα έχει αρκετούς μνηστήρες.

Ο Αρσέν Βενγκέρ σίγουρα τον έχει σημειώσει στο μπλοκάκι του, για να μπορεί να βρει και περισσότερα τέρματα από τους μέσους. Η τιμή του μπορεί να είναι λίγο… τσουχτερή, αλλά σίγουρα θα αξίζει τον κόπο, καθώς δείχνει ικανός να κάνει την διαφορά στην Άρσεναλ.

3. Κρίστιαν Έρικσεν

Ο Κρίστιαν Έρικσεν δεν χρειάστηκε αρκετό καιρό για να αναγκάσει αρκετούς να μιλούν για την χάρη του. Μετά από κάποιες καλές σεζόν με την φανέλα του Άγιαξ, δείχνει έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Μόλις στα 19 του θα είναι από τα πιο καυτά ονόματα της μεταγραφικής περιόδου και αρκετές μεγάλες ομάδες της Ευρώπης αναμένεται να ενδιαφερθούν για την απόκτησή του.

Με τον Αρσέν Βενγκέρ να έχει δείξει ότι με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα, όπως ήταν άλλωστε και ο Σεσκ Φάμπρεγκας, ο Έρικσεν σίγουρα θα σκεφτεί περισσότερο τους «κανονιέρηδες».

Μία κίνηση τον Ιανουάριο θα ανεβάσει την ψυχολογία των οπαδών της ομάδας από τη στιγμή που ο παίκτης είναι ήδη διεθνής και έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί σε υψηλό ε

Keywords
Τυχαία Θέματα