Οι γαλλικές λύσεις για τον Ολυμπιακό

07:52 6/5/2012 - Πηγή: OnSports

Μπορεί στον Ολυμπιακό να έχουν σαν προτεραιότητα τους την εξεύρεση του αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε από την Ιβηρική χερσόνησο, ωστόσο τις τελευταίες ώρες εξετάζονται λύσεις προπονητών και από την Γαλλία!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», τις τελευταίες ώρες έχουν προταθεί λύσεις τεχνικών από την Γαλλία, με πρώτο το όνομα του προπονητή

της πρωτοπόρου του Σαμπιονά, Μονπελιέ, Ρενέ Ζιράρ.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη μερικές περιπτώσεις οι οποίες εξετάζονται από την διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδας. Ο Αλέν Περέν, ο οποίος έχει ακουστεί αρκετές φορές στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, αλλά και ο Αντουάν Κομπουαρέ, που εργαζόταν μέχρι πρότινος στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Περέν, σε ηλικία 55 ετών, έχει περάσει από την Λιόν, την Σεντ Ετιέν και την Μαρσέιγ μεταξύ άλλων, ενώ εργάζεται στο Κατάρ και την Αλ Χορ.

Από την άλλη, ο Αντουάν Κομπουαρέ, εργαζόταν μέχρι πρότινος στην Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο έπεσε… θύμα της μεγαλομανίας των ιδιοκτητών από το Κατάρ, οι οποίοι ήθελαν έναν τεχνικό με «μεγάλο» όνομα.

Ο Κομπουαρέ είναι 48 ετών και κατάγεται από τη Νέα Καληδονία, όπως ο Κριστιάν Καρεμπέ, κάτι το οποίο ίσως και να παίζει τον ρόλο του.

Παράλληλα, η εφημερίδα «Γαύρος» φέρνει στο προσκήνιο και το όνομα του τεχνικού της πρωταθλήτριας Γαλλίας, Λιλ, Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος είναι μια περίπτωση η οποία αρέσει στον Ολυμπιακό, ωστόσο υπάρχουν πολλές δυσκολίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα