Οι νικητές στα «Δανόλεια»

Δύο αγωνίσματα περιλάμβαναν οι Κωπηλατικοί Αγώνες στη μνήμη του Αντωνίου Δανιόλου, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης με τον ΝΟΘ να πρωταγωνιστεί.

Εγιαναν κούρσες τετρακώπου άνευ ανδρών και τετραπλού γυναικών, στην απόσταση των 8χλμ. με συμμετοχή 56 αθλητών (24 γυναίκες και 32 άνδρες) από 6 ομίλους.Νικήτρια ομάδα στις γυναίκες ήταν η ομάδα του Ν.Ο.Θ.1 με τις Καλαμαρά Αικατερίνη, Ιωάννου Άννα, Παλαιοπούλου Χάιδω και Καμπύλη

Αικατερίνη. Δεύτερη του Ο.Φ.Θ.1, με τις Φίτσιου Ζωή, Εμμανουηλίδου Δέσποινα, Ταρενίδου Παρέσσα και Γιαννιώτη Αθηνά και τρίτη η ομάδα του Ν.Ο.Γ. με τις Σταυρακάκη Κατερίνα, Σταυρακάκη Μαρία, Μαρκοπούλου Βαΐτσα και Μαξούρη Κατερίνα.

Στους άνδρες νικητές ήταν ο Ν.Ο.Θ.1 με τους Μοσχονά Νίκο, Καραμαλή Ελευθέριο, Σταραβέλ Νίκο και Κωνσταντά Πασχάλη. Δεύτεροι ήταν οι Μπικογιάννης Ιωάννης, Ζέρβας Ειρηναίος, Ρετζούλης Σωτήρης και Καραμήτρος Θωμάς του Ν.Ο.ΚΑΤ. και τρίτοι οι Πέτρου Γιάννης, Τσάπος Θεόδωρος, Αϊδινίδης Κων/νος και Λαττός Παναγιώτης του Ι.Ο.Θ.

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα