Οι σχέσεις των Σκορπιών με τα 12 ζώδια

Οι Σκορπιοί, θηλυκοί – αρσενικοί είστε ερωτικοί, φλογεροί, αισθησιακοί, ελκυστικοί. Διαθέτετε αστείρευτο πάθος, ασκείτε μυστηριακό μαγνητισμό και διακρίνεστε για το ασυναγώνιστο σεξουαλικό σας ταμπεραμέντο.

Από πολλούς καλείστε ως το ζώδιο του σεξ, καθώς αναζητείτε την ηδονή με βουλιμία και απληστία και προσφέρετε την ερωτική ικανοποίηση με πάθος και ένταση. Ο Πλούτωνας κυβερνήτης του Σκορπιού είναι συνδεδεμένος με την λίμπιντο, το πέρας της αρχής της ηδονής ενώ ο Άρης ο παραδοσιακός κυβερνήτης του ζωδίου συμβολίζει τη σεξουαλική

ενέργεια και δράση. Αναπόφευκτα, λοιπόν, τα βαθύτερα ένστικτα της ύπαρξή σας είναι ταυτισμένα και άμεσα συνδεδεμένα με τον απόλυτο και παθιασμένο έρωτα.

Σας αρέσει να δημιουργείτε ένα μυστήριο γύρω από την προσωπικότητα σας, το οποίο με τη σειρά του σας κάνει ελκυστικούς και περιπόθητους. Το βλέμμα σας αινιγματικό και περίπλοκο προσκαλεί τον έρωτα σε ένα κήπο που ανθίζουν οι βαθύτερες ερωτικές επιθυμίες και αναδύονται τα σεξουαλικά ένστικτα. Αξίζει να τονιστεί ότι για εσάς, η παθιασμένη σεξουαλική συνύπαρξη είναι συνυφασμένη με την ολοκληρωτική, βαθιά και αδιάτμητη ψυχική ένωση.

Διαβάστε περισσότερα για στο astrology.gr για το «Οι σχέσεις των Σκορπιών με τα 12 ζώδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα