Οικονομόπουλος: «Οφείλουμε να πετύχουμε»

Ο αντιπρόεδρος και νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Χάρης Οικονομόπουλος, τόνισε πως η «Ένωση» περνάει δύσκολες ώρες, ωστόσο κανείς δεν είναι διαθέσιμος να καταθέσει τα «όπλα».

«Την ώρα της μάχης πολεμάμε. Η αντίληψη μου είναι ότι πολεμάμε όλοι. Ο κύριος Νοτιάς έχει βάλει 20 εκατομμύρια και μπορεί να βάλει μέχρι 300 χιλιάδες. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να σώσουμε ότι μπορούμε. Εμείς κοιτάμε τι μπορούμε να κάνουμε τώρα. Η ΠΑΕ ΑΕΚ,

όπως και κάθε ΠΑΕ δεν είναι μια απλή εταιρεία», τόνισε αρχικά ο Χάρης Οικονομόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 FM.

Σχετικά με το γεγονός πως ο Νίκος Νοτιάς, αποφάσισε να δώσει στην ΠΑΕ ΑΕΚ, 300 χιλιάδες ευρώ: «Ο κύριος Νοτιάς πληρώνει ακόμη την αγάπη του για την ΑΕΚ. Η διοίκηση της ΑΕΚ και το προπονητικό κέντρο, πληρώνεται από τον κύριο Νοτιά».

Για το μέλλον της ΑΕΚ και τα χρήματα που πρόσφερε ο Νίκος Νοτιάς: «Κανένας επιχειρηματίας δεν πτωχεύει μια εταιρεία βάζοντας λεφτά. Εγώ δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στην τσέπη κανενός. Για τον λόγο αυτό εμείς κοιτάζουμε τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για να σώσουμε την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ χρειάζεται 2,5 εκατομμύρια μέχρι τις 31 Μαρτίου. Οποιοσδήποτε φίλος της ΑΕΚ θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, αγοράζοντας μετοχές, εισιτήρια διαρκείας ή ακόμη και να δανείσει τα χρήματα τα οποία θα πάρει πίσω από τα χρήματα που έχουν εκχωρηθεί από τον κύριο Ψωμιάδη».

Ο κύριος Οικονομόπουλος, συνέχισε λέγοντας: «Μιλάμε για έκκληση, παράκληση, πρόσκληση. Η ΑΕΚ έχει πολύ σημαντικά περιουσιακά στοιχεία. Η ΑΕΚ μπορεί να δώσει αποδόσεις στους μετόχους της. Για αυτούς τους ανθρώπους που αναφέρονται και το 1,5 εκατομμύρια φίλων της ομάδας, τα χρήματα που απαιτούνται δεν είναι πολλά. Δεν παραγνωρίζω ότι κανείς δεν ξέρει τι τους ξημερώνει, άρα και τα 10 ευρώ που βάλαμε γενική είσοδο είναι πολλά για κάποιους. Απευθυνόμαστε σε όσους μπορούν να διαθέσουν 50 ευρώ. Στις 28 Μαρτίου θα μπορώ να απαντήσω αν τα καταφέραμε».

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, αποκάλυψε πως κατατέθηκε αίτημα ώστε να γίνει η «Ένωση» εταιρεία λαϊκής βάσης: «Ο κάθε επιχειρηματίας, μετά από αυτή την εξέλιξη δεν θα έχει καμία διοικητική αξία στην ΑΕΚ. Το άνοιγμα της μετοχής είχε υποβληθεί από εμένα, δυο χρόνια πριν. Αυτό το αίτημα υποβλήθηκε εκ νέου σήμερα. Ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ καλό ρόστερ και ο κύριος Μαρινάκης συνεχίζει να επενδύει; Πόσοι μπορούν να υπάρχουν έτσι; Αυτή την στιγμή η ΑΕΚ δεν μπορεί να ελπίζει σε ένα χρηματοδότη. Δεν λέω πως υπάρχει σκοπιμότητα ότι κάθε ανεξάρτητη φωνή φιμώνεται πια».

Τέλος, ο κύριος Οικονομόπουλος, τόνισε «Το μόνο που οφείλουμε να κάνουμε είναι να πετύχουμε, να προσπαθήσουμε να πετύχουμε. Είναι κρίμα και άδικο».

Keywords
Τυχαία Θέματα