Όλα τα λεφτά... το ματς της Τρίπολης

Δύσκολο ματς απόψε για τον Θρύλο! Πολύ δύσκολο και όλα τα λεφτά... για τους «ερυθρόλευκους»!

Γιατί αν δεν κερδίσει σήμερα ο πρωταθλητής και με την δεδομένη κατ 'εμέ νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ, ούτως ή άλλως θα γνωρίζει το αποτέλεσμα, το πράγμα ξεφεύγει πολύ νωρίς... Και είναι φυσικό επόμενο, ασχέτως τι θα κάνει ο Ολυμπιακός στην

Ευρώπη ότι αν ο Παναθηναϊκός ξεφύγει από τώρα και με δεδομένο ότι τα δύο ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό τα έχει βγάλει, η ψυχολογία πλέον θα είναι με το μέρος του.

Αλλά για να επανέλθουμε στα του Ολυμπιακού από την μία η κούραση του αγώνα με τους Γάλλους, οι πολλές και σημαντικές και σήμερα απουσίες και οι δεδομένες δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει από την ομάδα του Σάκη Τσιώλη καθιστούν το παιχνίδι με τον Αστέρα οριακό.

Δεν ξέρω τι γίνεται στον Ρέντη και υπάρχουν εσχάτως αρκετοί τραυματισμοί, ούτε μπορώ να είμαι στο μέσα στον μυαλό και τον οργανισμό...του Ιμπαγάσα για να ξέρω αν όντως είναι πονάει ακόμα ή "πονάει" κάπου άλλου και για κάτι άλλο, αλλά σίγουρα ομάδα σαν τον Ολυμπιακό και ειδικά σε περιόδους με συνεχή παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και ασχέτως αν υπάρχει το ρόστερ, η "πολυτέλεια" των απουσιών και του υποχρεωτικού...ροτέϊσον δεν υπάρχει! Και μπορεί αν δεν κέρδιζε στην Γαλλία να μην του έλεγε κανείς τίποτα, αλλά είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι αν δεν φύγει σήμερα με το τρίποντο από την πρωτεύουσα της Αρκαδίας τα πράγματα θα αλλάξουν...

Και για να τελειώνουμε μην σας διαφεύγει και κάτι άλλο...

Ο Τζεμπούρ κάποια στιγμή θα περάσει και το ντεφορμάρισμά του! Και δεν ξέρω βάση και των όσων έχω δει μέχρι τώρα αν συμβεί αυτό ποιος θα είναι αυτός που θα στέλνει την μπάλα στο πλεχτό...με δεδομένη επίσης την δυστοκία του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος πραγματικά χάνει γκολ μέχρι στιγμής σε Ελλάδα και Ευρώπη που πέρυσι θα τα έβαζε με κλειστά μάτια!

Για να δούμε το απόγευμα στην Τρίπολη το αποτέλεσμα και τα λέμε και πάλι αύριο...

Keywords
Τυχαία Θέματα