Όλοι μέσα στον Απόλλωνα!

16:42 2/3/2012 - Πηγή: OnSports

Με όλους τους παίκτες στη αποστολή του, συμπεριλαμβανομένου και του Σωκράτη Τσουκαλά, που επανήλθε, θα αγωνισθεί ο Απόλλων Σμύρνης στο Ρουφ κόντρα στον τοπικό ΠΑΟ.

Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Στάθης Σταθόπουλος, είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα εν όψει του κυριακάτικου (4/03) παιχνιδιού με τον ΠΑΟ Ρουφ. Ο

Σωκράτης Τσουκαλάς συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις του Απόλλωνα Σμύρνης από χθες (1/03) και θα βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του.

Η σημερινή (2/03) προπόνηση διεξήχθη στο πλαστικό γήπεδο του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών και περιελάμβανε τακτική, ενώ το πρωί του Σαββάτου (3/03) θα γίνει χαλάρωμα στο γήπεδο της Ριζούπολης. Εκεί, όπου την Κυριακή (4/03) όλοι μαζί, τεχνικό και ποδοσφαιρικό τιμ θα δώσουν ραντεβού για να αναχωρήσουν με προορισμό το Ρουφ. Η αποστολή θα γίνει γνωστή από τον Σταθόπουλο λίγο πριν την έναρξη του ματς.

Σημειώνεται ότι την 4η Μαρτίου 1962, ακριβώς 50 χρόνια πριν τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ, ο Απόλλων Σμύρνης «εφόνευσε» το φονέα των γιγάντων, Φωστήρα. Το παιχνίδι διεξήχθη για την 20η αγωνιστική της Α’ Εθνικής 1961-2 και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πήρε το διπλό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του θρυλικού Γιώργου Καμάρα. Με εκείνη τη νίκη, ο Απόλλων παρέμεινε στη 2η του βαθμολογικού πίνακα, πίσω από τον Παναθηναϊκό. Το τέλος της σεζόν βρήκε την ομάδα μας τρίτη στην κατάταξη, μετά τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα