Ολοκληρώνεται το παζλ των «8»

Μετά τον Διομήδη Άργους και την Μακάμπι, την πρόκριση για τους «8» πήραν οι Σουτσεάβα (Ρουμανία), Κριένς (Ελβετία), Μάριμπορ (Σλοβενία) και Σπόρτινγκ (Πορτογαλία).


Απομένει η ρεβάνς της Μπόζεν με την Ρουμανική Σέβεριν για να συμπληρωθεί η οκτάδα των προημιτελικών του Τσάλεντζ Καπ Ανδρών.
Οι Ιταλοί έδρα τους επικράτησαν χθες στο πρώτο ματς με 27-19 . Η Ελβετική Βάκερ Τουν από την προηγούμενη ομάδα έχει πάρει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση, καθώς απέκλεισε την Σέρβικη Κολουμπάρα Λαζάρεβατς. Η Σπόρτινγκ απέκλεισε τους Τσέχους της Ζούμπρι, οι οποίοι στο πρώτο ματς στην έδρα

τους είχαν επικρατήσει με 26-23, αλλά η πορτογαλική ομάδα επιβλήθηκε 25-22 και με περισσότερα εκτός έδρας γκολ . Η Μάριμπορ μετά το 30-22 του πρώτου ματς κόντρα στην Γκράντατσατς πέρασε παρά την ήττα της με 31-26. Η Σίτσια μετά την ήττα με 30-28 στην Κροατία από την Κρίενς, γνώρισε την συντριβή με 34-19 στην Ελβετία και η Ρουμάνικη Σουτσεάβα μετά το 27-16 επί της Μπιέλοβαρ στην έδρα της και παρά την ήττα της με 31-28 πέρασε στους «8».

Keywords
Τυχαία Θέματα