Ολοκληρώθηκε το πρώτο κοινό στάδιο προετοιμασίας

Ολοκληρώθηκε το προπονητικό camp μπιτς βόλεϊ στο ΟΑΚΑ Indoor με τη συμμετοχή των Πολωνών Kadziola / Szalankiewicz και των Κοτσιλιάνου / Ζουπάνη.

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 8 Ιανουαρίου, το προπονητικό camp beach volleyball στο ΟΑΚΑ Indoor Beach Volley,

με τη συμμετοχή της πολωνικής εθνικής ομάδας Kadziola / Szalankiewicz και της ελληνικής εθνικής των Κοτσιλιάνου / Ζουπάνη.

Οι Kadziola/Szalankiewicz έχουν κατακτήσει όλα τα παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα στις ηλικίες Κ18, Κ19, Κ20, Κ21, Κ23 και βρέθηκαν στη χώρα μας μετά την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Έλληνα προπονητή Σπύρο Καραχάλιο.

Οι Πολωνοί αμέσως μετά από το μικρό στάδιο προετοιμασίας τους στην Αθήνα, αναχώρησαν για να συμμετάσχουν στο CEV Satellite στο Aalsmeer και αναμένεται να επιστρέψουν στη χώρα μας για ένα 2ο προπονητικό camp στις 19 Ιανουαρίου.

Στις δηλώσεις που έκαναν για την παρουσία τους στην Αθήνα, ο Michal Kadziola, τόνισε: «Ήρθαμε για πρώτη φορά στην Αθήνα και μέχρι στιγμής είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη δουλειά που κάνουμε εδώ. Προπονούμαστε σκληρά κάθε μέρα και οι συνθήκες στο ΟΑΚΑ Indoor Beach Volley είναι πραγματικά εξαιρετικές. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Έλληνες αθλητές και όσους συνεργαζόμαστε εδώ για την φιλοξενία».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Κοτσιλιάνος, ανέφερε: «Για μας τα πράγματα φέτος είναι λίγο διαφορετικά, καθώς λόγω των δυσμενών συνθηκών αναγκαστήκαμε να παίξουμε και βόλεϊ σάλας. Ωστόσο συνεχίζουμε να δουλεύουμε και στο Beach Volleyball με ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο σε αυτή την κατάσταση. Πιστεύω θα μας βοηθήσει πάρα πολύ η συχνή παρουσία των Πολωνών στη χώρα μας και η εβδομάδα αυτή ήταν πάρα πολύ παραγωγική για μας».

Ο προπονητής των δύο ομάδων, Σπύρος Καραχάλιος, είπε: «Βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της προετοιμασίας μας και με τις δύο ομάδες. Δουλεύουμε αρκετά καλά εδώ στο ΟΑΚΑ Indoor Beach Volley και μέσα από αυτό το πρώτο προπονητικό camp βγάζουμε αρκετά συμπεράσματα για το πως θα πρέπει να δουλέψουμε στη συνέχεια με την κάθε ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω το ΟΑΚΑ Indoor Beach Volley για τη φιλοξενία, το συνεργάτη εργοφυσιολόγο κ. Σκόλια και όλη την προπονητική μας ομάδα που αποτελείται από τους Μαργαρίτη, Κωνσταντινίδη, Κίτσου και τους αδερφούς Τσαλικιάν».

Keywords
Τυχαία Θέματα