Ολυμπιάδα Κερατσινίου – Κορωπί 1-0

Σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες η Ολυμπιάδα κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 1-0 επί του Κορωπίου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου.

Η Ολυμπιάδα ήταν καλύτερη καθ όλη τη διάρκεια του ματς και δίκαια πήρε τη νίκη με το τελικό σκορ να την αδικεί. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 34’ ο Αντωνίου με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Μαυρουδής σε ανατροπή από τον Πριονίδη ο οποίος και απεβλήθη. Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο για τους γηπεδούχους ωστόσο τόσο ο Μίχας στο 57’ όσο και ο Πέρρου στο 65’ δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Με το αριθμητικό

πλεονέκτημα η Ολυμπιάδα κατάφερε να κρατήσει το 1-0 μέχρι το τέλος και να πανηγυρίσει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια της για παραμονή στην κατηγορία.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: Γεωργίου, Παντελίδης( 66΄ Μελάς), Γρηγοράκος(70΄ Γκικουρίας), Μαντούσης, Δακουτρός( 82΄ Πουλής), Γκιάτης, Μίχας, Αντωνίου, Μαυρουδής, Πέρος, Καμμένος.

ΚΟΡΩΠΙ: Ούσιος, Φύτρος, Πάντου, Πριονίδης, Πούλος, Ντούνης, Σύρος, Τόλιας( 80΄ Κανέλος), Οικονομόπουλος( 46 ΄Ταμπάκης), Γκεμίσης( 73΄ Γερολυμάτος), Αλεξί

Keywords
Τυχαία Θέματα