Ολυμπιακός και ΑΕΚ για ένα «εισιτήριο»

Η φετινή και μαθηματικά, πρωταθλήτρια Ελλάδας ΑΕΚ και ο περσινός Κυπελλούχος Ολυμπιακός θα τεθούν σήμερα (23/3) στις 5 μ.μ. αντιμέτωποι, στον νοκ – άουτ ημιτελικό αγώνα του κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ γυναικών.


Ολυμπιακός

και ΑΕΚ θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» στις 5 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη στον νοκ άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών, που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το OTE Sport. Τόσο οι «ερυθρόλευκες» όσο και οι παίκτριες του Αποστόλη Οικονόμου θα παλέψουν για τη νίκη και το «εισιτήριο» για τον τελικό της Πρέβεζας (7/4) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ο οποίος επικράτησε χθες του Ανατόλια.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τον ημιτελικό στο επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού, λέγοντας: «Γνωρίζαμε από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου ότι το φαβορί για την κατάκτηση των τίτλων είναι η ΑΕΚ. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την υπέρβαση παρά το γεγονός του τραυματισμού της Σίμανιτς. Θέλω να βγάλουμε στο παιχνίδι τα στοιχεία που δείξαμε στις τελευταίες αναμετρήσεις μας στο πρωτάθλημα, δηλαδή το πάθος και τη θέληση για τη νίκη».

Από την πλευρά της ΑΕΚ, το ηθικό των παικτριών είναι αναπτερωμένο αφού μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού την περασμένη Δευτέρα, εξασφάλισαν και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι άλλο και θα το θέλει πολύ, βέβαια πολύ το θέλουμε και εμείς», είχε δηλώσει στο Onsports η Γιωργία Τζανακάκη για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Να σημειωθεί πως η είσοδος, στον ημιτελικό με την ΑΕΚ, θα είναι ελεύθερη για τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας, και για παιδιά έως 16 ετών. Τα εισιτήρια του αγώνα τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται πριν από την έναρξή του από το εκδοτήριο του κλειστού γυμναστηρίου Ρέντη.

Θυμηθείτε πως προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός, μετά τη νίκη επί του Ανατόλια, στον τελικό της Πρέβεζας στο θέμα: «Ο έβδομος τελικός του Παναθηναϊκού!».

Keywords
Τυχαία Θέματα