Ολυμπιακός Βόλου, όπως… Σιόν!

Την περίπτωση της Σιόν θυμίζει η προσφυγή που κατέθεσε ο Ολυμπιακός Βόλου στο CAS κατά της απόφασης της UEFA να τον αποβάλει από τη συνέχεια του Europa League, όπως αναλύεται σε άρθρο που φιλοξενείται σε ελβετική εφημερίδα.

«Μετά τη Σιόν, το ελληνικό κλαμπ και ο δικηγόρος του από τη Γενεύη προκαλούν τον Μισέλ Πλατινί» είναι ο τίτλος του άρθρου στην «Tribune de Genève»!

Συγκεκριμένα,

γίνεται αναφορά στην υπόθεση της θεσσαλικής ομάδας και τον Μισέλ Πλατινί, που έχει κληθεί ως μάρτυρας από τους Βολιώτες, προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους που απέκλεισε τον Ολυμπιακό Βόλου από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ δεν είχε τελεσιδικήσει η υπόθεση από τις ελληνικές αρχές.

«Ο Ολυμπιακός Βόλου διά του εκπροσώπου του Μιχάλη Μιτζικού απαιτούν από την αθλητική δικαιοσύνη να ακούσει τον πρόεδρο της UEFA, που απέκλεισε το σύλλογο από την Ευρώπη» αναφέρεται στο άρθρο, στο οποίο υπογραμμίζεται ότι η «μάχη» ανάμεσα στο ελληνικό κλαμπ και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία φέρνει λίγο στη μνήμη την περίπτωση της Σιόν! Υπενθυμίζεται ότι η ελβετική ομάδα είχε προσφύγει σε ελβετικό πολιτικό δικαστήριο που υποχρέωσε την UEFA να άρει τον αποκλεισμό της από το Europa League.

Μάλιστα, στην ιστοσελίδα τη Γενεύης υπάρχει εκτενέστατο ρεπορτάζ για την υπόθεση του Ολυμπιακού Βόλου, μια και φιλοξενείται δήλωση του νομικού εκπροσώπου της Βολιώτικης ΠΑΕ, Μιχάλη Μιτζικού, ο οποίος αρκέστηκε να σχολιάσει: «Έχω εμπιστοσύνη στο CAS. Είμαι, ακόμη πεπεισμένος ότι θα παρουσιαστεί τόσο θαρραλέο και αμερόληπτο όσο και τα ελβετικά δικαστήρια στην περίπτωση της Σιόν».

Τέλος, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας επιχείρησε να έρθει σε επαφή και με την πλευρά της UEFA, όμως δεν έλαβε απάντηση.

Μέχρι στιγμής, πάντως, όπως γράφει η «Tribune de Genève», ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και μεγάλη δόξα του γαλλικού ποδοσφαίρου, Μισέλ Πλατινί, δεν έχει κληθεί ακόμη από την αθλητική δικαιοσύνη…

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα