Ομιλία Σάντος στους διεθνείς για τα δύο διαφορετικά πρόσωπα

Τα λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με αντίπαλο την Πολωνία ανέλυσε, σε βίντεο, ο Φερνάντο Σάντος το απόγευμα της Κυριακής (10/6), στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η Εθνική. Ο Πορτογάλος στάθηκε στα δύο διαφορετικά πρόσωπα που έδειξε η «γαλανόλευκη» κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Πράξη τα όσα είχε προαναγγείλει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Σαββάτου (9/6), μετά το ματς με την Πολωνία, έκανε το απόγευμα της Κυριακής (10/6) ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος ανέλυσε σε δύο εικοσάλεπτα βίντεο (ένα για κάθε ημίχρονο) τα λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης

με την Πολωνία, στην πρεμιέρα του Euro.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός στάθηκε στην κυκλοφορία της μπάλας, στα αμυντικά κενά που παρουσιάστηκαν, αλλά και στις φάσεις που δημιούργησαν οι Πολωνοί από τη δεξιά πλευρά, την οποία είχε επισημάνει ιδιαίτερα, στις προηγούμενες ομιλίες του, στους παίκτες.

Τα παραπάνω λάθη πρέπει ν’ αποφευχθούν στη συνέχεια της διοργάνωσης, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τους Τσέχους (12/6), στο Βρότσλαβ, το οποίο είναι ιδιαίτερα καθοριστικό σε ό,τι αφορά στην πρόκριση στην προημιτελική φάση του θεσμού.

Η ομιλία έγινε πριν το παιχνίδι ανάμεσα στην Ισπανία και την Ιταλία, το οποίο αρκετοί παίκτες παρακολούθησαν στο playroom του ξενοδοχείου.

Ο Μήνου ενημέρωσε τον Σάντος για την Τσεχία

Το παιχνίδι, στο Βρότσλαβ, ανάμεσα στην Τσεχία και την Ρωσία, παρακολούθησε ο σκάουτερ της Εθνικής, Αντώνης Μήνου, ο οποίος ενημέρωσε σχετικά για τα όσα είδε τον Φερνάντο Σάντος.

Επικεντρώθηκε στις αδυναμίες που έχει στην άμυνα, η οποία χαρακτηρίστηκε ως αργή. Τον ενημέρωσε, όμως, για την ποιοτική μεσαία και επιθετική γραμμή που διαθέτει, κάτι το οποίο ενδεχομένως να δημιουργήσει πρόβλημα στην Εθνική. Συμπερασματικά, πρόκειται για μια πιο ποιοτική ομάδα από την Πολωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα